Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'den iktidara sert çıkış

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'den iktidara sert çıkış
Meral Akşener canlı yayında Beylikdüzü toplu açılış töreninde konuştu. Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yapılan iftiralarla ilgili sert konuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da 'devletin dini adalettir' çıkışında bulundu. İşte ayrıntılar...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni''nde konuştu. 

Meral Akşener''in konuşmasından önemli satır başları şöyle;

-Siyasetin öznesi insan. Hizmet için milletin parasıyla devletin kurumlarına binalar yapıyorlar. Açılışlarının heyecanında valilik, emniyet müdürlüğü yok. Bu şehrin seçilmiş başka siyasi partilerin temsilcileri yok. Ve yok. 

-Bu milletin inanılmaz bir feraseti var.

O ele öyle bir şamar gitti ki!

-Bu salondaki herkes elinden gelenin en fevkinde çalıştı. Sonuçta birinci fazda milletin terine, emeğine, oy verenin iradesine saygısızlık yapıldı. Milletin irfanı devreye girdi. O ele öyle bir şamar gitti ki! Sesi tüm Türkiye''de duyuldu.

-Millet iradesinin üstünde hiçbir şey yoktu.

-Çok üzgünüm. Siyasetçi siyasetçiyle tartışabilir. Buna saygı duyarız. Ama seçilmiş bir belediye başkanı var. Ona saygı duymak gerekir. O bölgenin insanı iyiliği de unutmaz, gıcıklığı da unutmaz.

Kemal Kılıçdaroğlu''nun açıklamalarından önemli satır başları şöyle;

-Biz evimizde rahatca uyuyorsak bunlar polislerin sayesindedir.

-Karakol yapılıyor,teslim alan yok. Güzel bir müftülük ve taziye evi de yapılmış. Kim istemez çocuklar güzel bir yerde dinlerini öğrensin diye. Neden teslim almıyorsunuz.

Devletin dini adalettir

-Bu inancın sahibi olanlar bilirler ki devletin dini adalettir. Devletin hiçbir birimi ayrımcılık yapmamalıdır. Bize oy çıkmadı bu mahallede hizmet götürmeyelim diye bir şey söz konusu olamaz.

-Ama bu insanlar bölüyorlar, ayrıştırıyorlar. Ne yazık ki yapıyorlar ama şafağa az kaldı.

-Herkese teşekkür ediyorum Yolumuz aydınlık kimse endişe etmesin.

İşte açılıştan fotoğraflar;

İlgili Haberler