Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na suçlamalarla ilgili sert çıkış

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na suçlamalarla ilgili sert çıkış
Son dakika... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü toplu açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na suçlamalarla ilgili sert konuştu. İşte ayrıntılar...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun açıklamalarından satır başları şöyle;

-Hiçbir ayrım yapmadan, kişilerin inançları, kimlikleri, yaşam tarzları ayrımı yapmadan bütün İstanbul''u kucaklamak bizim görevimizdir. Ülkeyi nasıl daha sağlıklı, tutarlı, kararlı, itibarlı bir yönetime kavuşturacağımızı artık Mısır''daki sağır sultana bile duyuracağız. Onların görevi engel çıkarmak bizim görevimiz engelleri aşmak.

ÇAĞRI YAPMAK İSTİYORUM

-Buradan kısaca bir çağrı yapmak isterim. Engel çıkarmasınlar, engelleri aşarız. Gölge etmesinler, güneşi mutlaka doğururuz. Bizim belediye başkanlarımıza engel çıkaranlar şunu çok iyi bilmeli, karanlığın zifiriğindeyiz ama güneşin doğmasına çok yakınız. 

-Engel çıkarmasınlar, bunun hesabını yeri ve zamanı gelince verecekler. Belediyelere engel olmak halka engel çıkarmak demektir.

İMAMOĞLU''NA SUÇLAMALARA SERT ÇIKTI

-İstanbul Belediye Başkanımıza yönelik haksız suçlamalar var.

-Bütün dünya bunların tamamının haksız olduğunu biliyor ama unuttukları bir şey var. Bu ülkenin insanının ferasetine güveniyorum. Bu ülkenin insanlarına güveniyorum. 13 bin küsür oy farkıyla alınmıştı İstanbul. O fark 800 bine çıktı. Nasıl geri alınabilir diye özel çabalar harcanmıştı. İnsanların vicdanında  demokrasi vardır. Doğrunun arkasından gidersek her türlü engeli aşarız.

İlgili Haberler