Son dakika... Lütfü Savaş'a mitingde saldırı. Konuşma yaparken aşağı atıldı

Son dakika... Lütfü Savaş'a mitingde saldırı. Konuşma yaparken aşağı atıldı
Hatay'ın Samandağ ilçesinde miting konuşması yapan Lütfü Savaş'ı bir kişi platforma çıkarak aşağı fırlattı.

Hatay Büyükşehir belediye başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, bugün Samandağ-Yaylıca’da gerçekleştirdiği miting konuşmasında psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen A. G. isimli bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Şahıs, platforma çıkarak Savaş'ı konuştuğu platformdan aşağı itti. Savaş, aldığı darbeyle platformdan aşağı düştü. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, çevredekiler tarafından uzaklaştırılırken, Lütfü Savaş ise konuşmasına devam etti.

t.jpg

“LÜTFÜ SAVAŞ’A SALDIRAN KİŞİ AKLI YERİNDE OLMAYAN BİR YURTTAŞ"

Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, Hatay’da Lütfü Savaş’a yönelik saldırıyı Artı Gerçek’e anlattı. Samandağ Yaylıca’da bugün büyük bir miting gerçekleştirildiğini ve Lütfü Savaş’ın konuşma yaptığı sırada bir kişinin Savaş’ı ittiğini belirten Tiryaki, “Lütfü Savaş’a saldıran kişi aklı yerinde olmayan bir yurttaş. Bunu öğrenmemiz üzerine Lütfü bey zaten konuşmasına devam etti” dedi.

Yurttaşın akli dengesinin yerinde olmamasından kaynaklı şikayetçi olmadıklarını ifade eden Tiryaki, “Ancak bu kişiyi akli yerinde olmadığı için yönlendirilmiş, kullanılmış da olabilir” dedi.

gfbv.jpg

LÜTFÜ SAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

Yaşanan olay sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Savaş, kendisini iten vatandaşın hasta olduğunu belirtti.

Savaş'ın paylaşımı şu şekilde oldu:

"Bugün Samandağ-Yaylıca'da maalesef psikiyatrik tedavi gördüğünü öğrendiğimiz bir yurttaşımız, çok güzel bir coşkuyla bizi karşılayan Samandağ halkına hitap ederken tatsız bir olay yaşandı. Ben doktorum, yurttaşımız hasta. Onun tedavisi için de her şeyi yapacağım. Üzüntüsünü bildiren herkese, Samandağ ve Yaylıca halkına ve hasta kardeşimizin ailesine tüm destekleri için teşekkür ediyorum."

lutfusavas.jpg