Son dakika: MHP'li Olcay Kılavuz'dan CHP'li Özgür Özel'e yumruklu saldırı!

Son dakika: MHP'li Olcay Kılavuz'dan CHP'li Özgür Özel'e yumruklu saldırı!
Gelen son dakika bilgisine göre Meclis'te çıkan kavgada MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yumruklu saldırıda bulundu.

TBMM'den flaş bir son dakika bilgisi geldi.

Meclis'te çıkan kavgada CHP ve MHP'li vekiller birbirlerine girdi.

Mahalle bekçileriyle ilgili kanunun görüşüldüğü sırada CHP'li isimlerin milletvekilliği kaldırılan Enis Berberoğlu için yavaşlatma eylemi yapıldığı öğrenilirken, MHP'lilerin "Genel başkanımız Devlet Bahçeli varken böyle bir şey yapamazsınız" diyerek tepki gösterdiği ve olayların büyümesi üzerine MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yumruk atma girişiminde bulunduğu öğrenildi.

asd-005.png

Halk TV'ye bağlanan Özgür Özel, şu açıklamalarda bulundu:

"ARKADAŞLARIM YUMRUK ATMASINA İZİN VERMEDİ"

"Olcay Kılavuz arkadan gelerek yumruk atmaya çalıştı. Arkadaşlarım engelledi. Hafif bir darbe aldım ama aldığım bilgi kadarıyla Olcay beyin yaralanması olmuş Bu kalleşçe saldırıyı arkadaşlarımız bertaraf ettiler. Arkadaşlarımız cevabını verdiler."

OLCAY KILAVUZ TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Olcay Kılavuz ise saldırıdan bir süre önce Twitter hesabından şu paylaşımda bulunmuştu:

"CHP’nin çarpık demokrasi anlayışı. CHP’liler,TBMM’nin çalışmasını engellemek için oy kullanmaya Grup Başkanvekilinin izni ile gidiyor, oy kabinleri her seferinde temizleniyor,oy kullanmak için kabinde 10 dakika bekleniyor. 3 saattir TBMM çalışması sabote ediliyor. Yazıklar olsun"

qqq-002.png

TUNCAY ÖZKAN: "ASLA YILMAYACAĞIZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise, olayla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"T.B.M.M’nde konuşma hakkını kısıtlamaya direnen ve özgürlüğü savunan grup başkan vekilimiz Özgür Özel’e arkadan saldıran vandallığa karşı asla taviz vermeyeceğiz. Meclis sorunlarımızı konuşacak. Çözüm arayacak. Çalışacak. Asla yılmayacağız."

tt-005.png