Son dakika... Süleyman Soylu'nun Trabzon mesajına İYİ Parti'den çok sert tepki geldi

Son dakika... Süleyman Soylu'nun Trabzon mesajına İYİ Parti'den çok sert tepki geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki bir açılışta Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın kürsüye çıkardığı çocuğun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hain' demesiyle ilgili, "Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş. 'Çocuktan al haberi'" yorumunu yaptı.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"ÇOCUKTAN AL HABERİ"

"Bir çocuk ağlar, Cumhurbaşkanı merak eder. Çocuk, derdini anlatır ve ardından Cumhurbaşkanımızın elinden mikrofonu kapmak ister. Herkes çocuğun atikliğine tebessüm ederken lider, çocuğu kırmaz... Çocuk, Eren Bülbül''ün katillerinin arkadaşlarına ''hain'' demiş. ''Çocuktan al haberi''"

"YİNE ORGANİZE İŞLER"

Bakan Soylu''nun mesajına İYİ Parti  TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu''dan çok sert tepki geldi. Dervişoğlu Soylu''ya, "Yine “organize” işler! Masum çocuk hezeyanının çok ötesinde bir ince plan… Stratejileri ve yaratmak istedikleri tartışma da bu demek ki. Bu durumda, sabi yavruları aşağılık oyunlarına alet eden karakter düşüklüğünü bir tarafa not etmek kaydıyla “çalıyı dolaşmak” ehvendir!" şeklinde yanıt verdi. 



 

İlgili Haberler