2.5 yıl sonra Trabzon'da lig maçı yönetecek: Mete Kalkavan'ın şaşırtan Trabzonspor karnesi

2.5 yıl sonra Trabzon'da lig maçı yönetecek: Mete Kalkavan'ın şaşırtan Trabzonspor karnesi
Süper Lig'de haftanın maçı Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak, belki de zirvede dananın kuyruğu kopacak. Bu dev maçı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan, Trabzonspor'un son olarak Sivas'taki maçını yönetmiş, Avcı'ya kırmızı kart göstermişti

Süper Lig''de bu hafta zirve yarışında çok önemli bir maç yapılacak. Lider Trabzonspor ile en yakın takipçisi Konyaspor karşı karşıya gelecek.  Kalkavan, 2.5 yıl sonra Trabzon''da bir lig maçında görev yapacak

Kalkavan, Trabzon''da 2.5 yıl sonra bir lig maçında görev yapacak. Son olarak 15 Eylül 2009''da Trabzonspor''un Gençlerbirliği ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçı yönetmişti.

Kalkavan, Trabzonspor''un bugüne kadar 16 maçında görev yaptı. Bu maçların yalnızca 3''ünü Trabzonspor kazanabildi. 7 maç berabere bitti, 6''sını ise bordo mavili takım kaybetti. 

Kalkavan, son olarak Trabzonspor''un Sivas''da 1-1 berabere kaldığı maçı yönetmişti. Bu maçtaki yönetimiyle bordo mavililerin büyük tepkisini toplayan Kalkavan, Abdullah Avcı''ya da kırmızı kart göstermişti.