Kostümü İbo Show'a damga vurdu

Kostümü İbo Show'a damga vurdu
İbrahim Tatlıses'in yeniden sunmaya başladığı İbo Show'da yeni konuklar Cengiz İmren, Songül Karlı, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba oldu. Son dönemde değişimiyle dikkat çeken Songül Karlı, İbo Show için dekolteli kostümler tercih etti. Karlı'nın kıyafeti akıllara oryantal Didem'in sözlerini getirdi.

Yaptırdığı estetik operasyonlarla oldukça değişen 48 yaşındaki Songül Karlı yine cesur pozları ile sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Son olarak Gelinim Mutfakta yarışmasında sunucu olarak boy gösteren Songül Karlı, programdaki kıyafetleriyle de beğenilmişti.

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan 48 yaşındaki ünlü isim, son dönemde imaj değişikliğiyle adından söz ettiriyor.

 

Songül Karlı,  İbo Show’a konuk oldu .Karlı program için de dekolte tercih etti. Göğüs dekolteli elbiseleriyle dikkat çeken Karlı''ya hayranları beğeni yağdırdı.

DİDEM KINALI''NIN SÖZLERİ AKLA GELDİ

Oryantal Didem Kınalı yılbaşı programında çıktığı İbo Show''da tamamen kapalı giyinmiş ve bu durumu da "Göbek deliği ve göğüs çatalının görünmemesi gerekiyormuş" diyerek açıklamıştı.

İşte ''''Göğüs çatalı'''' kuralını takmayan, Songül Karlı''nın göğüs dekolteli sahne kostümü

Bunun yanında Instagram''da cesur paylaşımlar da yapan Karlı, takipçilerinin yakın markajında.

İlgili Haberler