Sosyal medya Muharrem İnce esprisini böyle patlattı… Sosyal medya yine rahat durmadı

Sosyal medya Muharrem İnce esprisini böyle patlattı… Sosyal medya yine rahat durmadı
Ali Doğanlı isimli bir Twitter kullanıcısı, davet gelmesi halinde, Danıştay’ın kararı sonrası asli hüviyetine kavuşan Ayasofya Camii'ne ilk namaza gidebileceğini söyleyen Muharrem İnce’nin açıklamalarına göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen müjdeli haberi Dolmabahçe Sarayı’nda açıkladı. Müjdeyi duyuran Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih sondaj gemimiz 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda. Hemen tespit kuyuları açmaya başlayacağız. Üretim konseptini belirleyip inşaat ve yapım işlerine geçeceğiz. Hedefimiz 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" dedi.

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları Muharrem İnce esprisini patlattı.

Ali Doğanlı isimli bir Twitter kullanıcısı, davet gelmesi halinde, Danıştay’ın kararı sonrası asli hüviyetine kavuşan Ayasofya Camii'ne ilk namaza gidebileceğini söyleyen Muharrem İnce’nin açıklamalarına göndermede bulunarak bir paylaşım yaptı.

Doğanlı’nın paylaşımı kısa sürede Twitter’da büyük ilgi gördü.

Doğanlı’nın söz konusu paylaşımı şöyle:

“Gemiye davet ederlerse gidebilirim. Olmazsa yakınlarında bir şilep de olabilir”

ali-doganla.jpg

İNCE: ARAMA ÇALIŞMALAINA DEVAM EDİLMELİDİR

Erdoğan'ın Karadeniz'de doğalgaz bulunduğunu açıklamasının ardından Muharrem İnce'den ise dikkat çeken bir mesaj geldi.

CHP'nin 2018'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan, şimdi ise yeni bir hareket başlattığını açıklayan Muharrem İnce, Karadeniz'de bulunan doğalgaz ile ilgili bir açıklama yaptı.

İnce şu ifadeleri kullandı:

“320 milyar metreküp doğalgaz rezervi ülkemize hayırlı olsun. Mavi Vatan'ın tamamında arama çalışmalarına devam edilmelidir. Döviz rezervlerini eritip, önceden "müjde" diye beklentiyi yükseltmek yerine, ülkemiz için esas rezervin demokrasi, hukuk ve bilimde olduğu unutulmamalıdır.”

ince-tweet-002.jpg