İçişleri’nin sokağa çıkma yasağını Cumhurbaşkanı iptal edince: En güzel espri İYİ Parti’den geldi

İçişleri’nin sokağa çıkma yasağını Cumhurbaşkanı iptal edince: En güzel espri İYİ Parti’den geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım ile hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının iptal edildiğini duyurdu. İptal kararını esprili bir dille eleştiren İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım geldi.

İYİ Parti'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda sokğa açıkma yasağının iptal edilmesi esprili bir dille eleştirildi.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun fotoğrafıyla yapılan paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paylaşımı da alıntılanarak, "Son kararınız mı Sayın @RTErdogan?" ifadelerine yer verildi.

aga.jpg

Dün gece yarası İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile 15 büyükşehirde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile yasağın iptal edildiğini açıklamıştı.

Erdoğan mesajında, "Cumhurbaşkanı olarak, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım" ifadelerini kullanmıştı.