Erdoğan Bayraktar bakın kime selam gönderdi

Erdoğan Bayraktar bakın kime selam gönderdi
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez'in sosyal medya paylaşımının altına bir yorum yaptı. Bayraktar, Çömez'e verdiği yanıtla 'selam' verdi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bugünlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 17-25 Aralık sürecinde istifa eden ve bugünlerde de mesajlarının AKP''ye eleştiri olarak yorumlandığı eski Bakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eski doktoru ve eski AKP milletvekili olan Turhan Çömez''e bu kez sosyal medyadan yanıt verdi. Bayraktar''ın, ''Soylu'' tweetinin altına ''selam'' vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Turhan Çömez, Twitter''dan yaptığı paylaşımda, ''''Soylu: ''İnterpol diye bir kuruluş var, bizi kale almıyor.'' 
Neden alsın? 
Uyuşturucu kaçakçıları, soyguncular, dolandırıcılar sizlerle boy boy resim çektirirken, siz bana kırmızı bülten çıkartmaya çalıştınız. 
Adamlar niye kale alsınlar sizi?"
ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR''DAN YANIT

Bayraktar ise bu paylaşımın altına, "Dr. Arkadaş, nasılsın? İnşallah iyisindir. Selamlar" diye yanıt verdi.

''KUL HAKKINA'' DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Bayraktar, gün içinde sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yapmıştı. “Kibir” ve “ihanet” vurgusu yapan Bayraktar, şu sözleri kullanmıştı:

“Yalandan, kibirden, Kul hakkı yemekten ve emanete ihanet etmekten uzak duranlara selam olsun. Allah sigara içmekten ve şişmanlıktan korusun”

İlgili Haberler