Spor dünyasının ünlü ismi aşı karşıtlarını ters köşe yaptı. Artık ''Benim bedenim benim kararım'' diyemeyecekler

Spor dünyasının ünlü ismi aşı karşıtlarını ters köşe yaptı. Artık ''Benim bedenim benim kararım'' diyemeyecekler
Spor dünyasının ünlü spor ismi Kenan Başaran sosyal medya hesabından aşı karşıtlarıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Artık ''Benim bedenim benim kararım'' diyemeyecekler

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de korona virüs aşısı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Aşı karşıtları bununla ilgili geçtiğimiz Pazar günü İstanbul Maltepe’de bir “Büyük Uyanış” adını verdikleri bir miting düzenledi.

Türk Tabipleri Birliği, aşı karşıtlarının mitinge sert tepki göstererek “Toplum sağlığını hiçe sayanlara sessiz kalınması pandemiyle mücadelede samimiyetsizliğin göstergesidir.” açıklamasını yaptı.

Aşı karşıtlarını bir araya getiren mitingde “Benim bedenim benim kararım” en dikkat çeken pankartlardan biriydi. Aşı karşıtlığı ve düzenlenen mitinge özellikle sosyal medya kullanıcıları tepki göstermeye devam ediyor.

Spor yazarı Kenan Başaran, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Başaran, “Aşı karşıtları "Benim bedenim benim kararım" diyebilir mi? O bedenden benim bedenime hastalık bulaşma olasılığı var. Pandemide "Hepimizin bedeni hepimizin kararı" demeli. Aşı karşıtlarının mitingini "Farklı fikir" diye savunanlar kadınların hak aramasına coplu müdahalede susuyor.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler