Star TV'nin ünlü dizisi ile ilgili flaş gelişme!

Star TV'nin ünlü dizisi ile ilgili flaş gelişme!
Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Menajerimi Ara dizisinden art arda korona virüs hasta haberleri geldiğini söyledi.

TV 100’den Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Star TV’nin sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Diziden art arda korona virüs haberlerini geldiğini belirten Altuntaş, son olarak usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nun korona virüse yakalandığını ancak oyuncunun sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama gelmediğini hatırlattı.

EROĞLU VE BEDİR’DEN HABER BEKLENİYOR

Diğer yandan dizinin genç oyuncusu Ahsen Eroğlu’nun da korona virüse yakalananlar arasında olduğu iddia ediliyor. Ancak Eroğlu ve dizide Ego Ajans’ın mutfak görevlisi rolünde oynayan Bedir Bedir ile ilgili de henüz resmî açıklama yapılmadı. Dizinin sevenleri, başarılı isimlerden gelecek habere kilitlendi.   

BİTKİN HALİ GÖZLERDEN KAÇMADI 

Genç yıldız Ahsen Eroğlu'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, setteki korona iddialarını hareketlendirdi. Buna göre, oyuncunun evde ve bitkin şekildeki görüntüsü, Eroğlu'nun da korona virüse yakalanmış olabileceği şeklindeki iddiaları güçlendirdi. 

ahnse-yeni.jpg

 

birsen-altuntas.jpg