Şükran Ovalı'dan evlilik itirafı: Caner iyi ki vazgeçmedi

Şükran Ovalı'dan evlilik itirafı: Caner iyi ki vazgeçmedi
Şükran Ovalı, anne olduktan sonra yaşadığı değişimi anlattı: “Anne olmadan önce kendinizi etrafa onaylatmaya çalışıyorsunuz. Mihran’la ben de bir birey olduğumun farkına vardım. Artık daha güçlü hissediyorum. Hamdım, piştim diyebilirim.”

Kanal D’deki ‘Yargı’da ‘Savcı Derya’yı canlandıran Şükran Ovalı, Re Touch Mag dergisine röportaj verdi. 2017’de evlendiği futbolcu Caner Erkin’i ve 2018’de doğurduğu kızı Mihran Ela’yı anlattı...

 

Uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına Yargı ile döndünüz, hoş geldiniz, sizi özlemişiz. Aradaki yıllar nasıl geçti?

Teşekkür ederim. Aradaki yıllar kızımı büyüterek, tiyatro yaparak ve dijital projelerde yer alarak geçti. Geçtiğimiz yıl Şeref Bey adında bir projede yer aldım çok sevdiğim bir ekiple. Bir de Netflix’te yayınlacak olan Gidenler Filmi’nde rol aldım. Onun için de heyecanlıyım. Tabii bir de uzunca bir pandemi sürecinde kaldık, o süreçte de Caner’le birlikte kızımızı büyüttük, birlikte bolca zaman geçirdik. Ne mutlu bize. 

Mihran Ela''nın doğumundan sonra nasıl bir değişim yaşadınız?

Anne olunca çok fazla değişim de beraberinde geliyor bence, inan anlatmaya kalksam buraya sığmaz. Anne olmadan önce sanki daha fazla kendinizi etrafa onaylatmaya çalışıyorsunuz, meslek hayatınızı da özel hayatınızı da… Ama Mihran’la birlikte ben de bir birey olduğumun farkına vardım. Onaylatma duygum kalmadı ve hayatta en çok kızımı sevecek olmak rahatlattı beni. Gerçekten düşünüyorum da onsuz ne yapmışım bunca zaman… Mihran olmadan önce sanki eksikmişim ve kızımla tamamlandığımı hissediyorum… Onunla yeniden doğdum diyebilirim. Hep güçlü bir kadındım, yıllardır kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ama artık daha güçlü hissediyorum kendimi. Kısa yoldan söylemem gerekirse, hamdım piştim diyebilirim.

Başarılı bir oyuncusunuz, mutlu bir evliliğiniz var ve annesiniz. Nasıl kuruyorsunuz hayatınızda dengeyi? 

Çok şükür demek istiyorum. Gerçekten hayatın bana getirdiklerine şükrediyorum. 
Denge şart hayatta ama önce kendi içimde dengemi kurmaya çalışıyorum. Hayatta çok planlı ilerleyen, plan yapmayı seven biri değilim akışa teslim oluyorum çoğunlukla. Çok iyi bir yol arkadaşım, eşim var. Mihran’ın doğumundan bu yana bana çok yardımcı oldu. Beraber büyütüyoruz kızımızı çok şükür. Bu dengeyi de birlikte kuruyoruz Caner’le. İş konusuna gelince; işimi çok severek yapıyorum. Ve her zaman da yapmaya devam etmek istiyorum. Sahnede olmaktan, sette olmaktan müthiş keyif alıyorum. 


Şahsen eşinizle tanışma ve evliliğe giden hikayeniz çok hoşuma gidiyor. Birbirinize olan sevginize herkes hayran. Aranızdaki ilişkinin buralara varacağını tahmin ediyor muydunuz? 

Açıkçası hissettim… Gönül gönüle değince mutlak bir değişim oluyor.. Başta tabii ki bilmiyordum ama tanıdıkça iyi ki diyorum iyi ki çocuğumun babası…

Caner Bey ile tanışmadan evvel evlilik ve anne olma fikrine nasıl bakıyordunuz?

Açıkçası düşünmüyordum, çok da isteğim hatta cesaretim yoktu evliliğe… Ama her zaman çok anaç biriydim, çocukları hep çok sevmişimdir, bunu beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir. Hayatın size ne getireceğini bilemiyorsunuz tabii, çok şükür ki Caner’le yollarımız kesişti, şimdi ailem her şeyim ve tekrar iyi ki diyorum. 

Tanıştınız, Caner Bey''in ısrarları bitmedi, peki ''hayır'' cevabını nasıl ''evet''e çevirdi eşiniz? 

İstikrar sabır ve cesaret… Hep teşekkür ediyorum vazgeçmediği için. Ön yargı işte. Her türlüsü zarar, neyse ki sonuç güzel… 

Çocuğunuz evliliğinizi nasıl etkiledi? Mihran Ela nasıl bir çocuk?

Canım kızım coşkusuyla, gülüşüyle, paylaşmasıyla çok cömert bir çocuk, küçücük bedenine minnet sığdırmış bir çocuk. Dilerim hayat da ona cömert davransın…

Siz nasıl bir annesiniz diye sorsam?

Bunun cevabı Mihran’da saklı bence. Ama eğleniyoruz, çok öğreniyoruz hep beraber. Kontrolcü değilim ama elim nefesim hep üstünde. Dilerim ona yük olmadan tüm hayallerine eşlik ederim. 

Gün bitince ev ortamında nasıl biri Şükran Ovalı?

Sakin, pijamalı, sevdikleriyle zaman geçiren, kızının dibinden ayrılmayan biri. Evcimenimdir, evde vakit geçirmeyi çok severim. Sağlam dostlarım var seçilmiş ailem her biri. Sıkça onlarla bir araya geliriz mutlaka. Sevdiklerimle birlikte kalabalık sofralarda vakit geçirmeyi çok severim. 
 

İlgili Haberler