Süleyman Soylu. Erdoğan benim de bırakmamı isterse bırakırım

Süleyman Soylu. Erdoğan benim de bırakmamı isterse bırakırım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber Global’de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakırsa kendisinin de siyaseti bırakacağını söyledi.

Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan İçişleri Süleyman Soylu, siyaseti ne zaman bırakacağına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soylu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakırsa ben de bırakırım. Benim de bırakmamı isterse ben de başım üstüne." açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu’nun açıklamaları şu şekilde:

"Özgürlük, hürriyet, egemenlik, bütün bu anlamları var. Şimdi bütün bunların içerisinde bunu sağlayan bir Türkiye var. Ben de bu Türkiye'nin Allah'a milyonlarca defa şükürler olsun ki bunu gerçekleştiren kadrosunun içindeyim. Benim için bundan daha büyük şeref yok.

Bu kadronun lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın da çalışma arkadaşıyım, yol arkadaşıyım. Benimle ne kadar çalışmak isterse yarın çalışmak istemeyebilir, iddiamı, düşüncelerimi, ülkemle ilgili fikirlerimi istediği anda emrine vermeye hazırım. Ama siyaseten aklımdan tek bir şey geçirmem bu bir. İkincisi Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı andan itibaren de ondan sonra siyaset yapmam."

İlgili Haberler