Berat Albayrak- Soylu kavgasında son perde. Sessiz savaşta büyük hamle ünlü iş adamıyla yapılmış

Berat Albayrak- Soylu kavgasında son perde. Sessiz savaşta büyük hamle ünlü iş adamıyla yapılmış
Korkusuz yazarı Can Ataklı, köşesinde dikkat çeken bir yazı ele aldı. Ataklı, "Sanki Ankara’da görünmeyen büyük bir savaş yaşanıyor. Bakalım harp sahasında kim ayakta kalacak?" dedi.

Korkusuz yazarı Can Ataklı, uyuşturucu operasyonlarına ilişkin çok konuşulacak bir yazı yazdı. 

Uyuşturucu kaçakçılığı suçlaması ile tutuklanan L’Actone’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın tutuklandığı operasyonu örnek gösteren Ataklı, Sanki Ankara’da görünmeyen büyük bir savaş yaşanıyor. Bakalım harp sahasında kim ayakta kalacak?" dedi.

"ANKARA’DA GÖRÜNMEYEN BÜYÜK BİR SAVAŞ YAŞANIYOR"

Öte yandan gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarına ilişkin Berat Albayrak ve Süleyman Soylu''yu işaret eden Korkusuz yazarı Can Ataklı, "Tuhaf olan şu ki Soylu ile de fotoğrafı olan bu kişinin yakalandığı damat Berat Albayrak’ın çok etkin olduğu Sabah gazetesi tarafından duyuruldu. Kısa bir süre geçtikten sonra bu kez Süleyman Soylu başka bir operasyonu haber verdi. Soylu’nun Twitter açıklamasına göre Mersin Limanı’nda, Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından konteynere gerçekleştirilen operasyonda 258 kilo kokain yakalanmış ve 3 kişi gözaltına alınmıştı. Sanki Ankara’da görünmeyen büyük bir savaş yaşanıyor. Bakalım harp sahasında kim ayakta kalacak?" ifadelerini kullandı.

Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Devlet içinde sanki bir iç hesaplaşma yapılıyor. Devletteki gücünü artırmak isteyenlerin uyuşturucu üzerinden bir savaş verdikleri izlenimi ediniyorum son günlerdi. Peker’i ifşaatlarından sonra birkaç uyuşturucu operasyonu yapıldı. Ancak hepsinde her zamanki gibi sadece aracılar, taşıyıcılar yakalandı, baron denilen asıl patronlara hiç ulaşılmadı.

İlk defa geçen hafta bir patronun yakalandığını öğrendik. Ali Osman Akat isimli devletin en tepesindekilerle fotoğrafları olan bu kişi Kolombiya’dan gelen uyuşturucunun takibi sonunda ele geçmişti. Ancak operasyon aralık ayında yapılmış bu kişi de ocak ayında tutuklanmıştı. Nedense konu medyaya hiç yansımamıştı.

Tuhaf olan şu ki Soylu ile de fotoğrafı olan bu kişinin yakalandığı damat Berat Albayrak’ın çok etkin olduğu Sabah gazetesi tarafından duyuruldu. Kısa bir süre geçtikten sonra bu kez Süleyman Soylu başka bir operasyonu haber verdi. Soylu’nun Twitter açıklamasına göre Mersin Limanı’nda, Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından konteynere gerçekleştirilen operasyonda 258 kilo kokain yakalanmış ve 3 kişi gözaltına alınmıştı. Sanki Ankara’da görünmeyen büyük bir savaş yaşanıyor. Bakalım harp sahasında kim ayakta kalacak?" dedi.

 

İlgili Haberler