Polislerin hayrete düşüren terazi

Polislerin hayrete düşüren terazi
Sultanbeyli’de şüphe üzerine durdurulan şahsın üzerinden uyuşturucu ve araba anahtarı şeklinde tasarlanmış terazi ele geçirildi.

Sultanbeyliği'nde yakalanan uyuşturucu tacirinin üzerinden çıktı

İHA''nın haberine göre, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü''ne bağlı polis ekipleri Hasanpaşa Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde bir şahıs şüphe üzerine durdurmak istedi. 

Polis ekiplerini fark eden şüpheli şahıs biranda kaçmaya başladı ardından yaşanan kovalamaca sonrası polis ekipleri şüpheli şahsı kıskıvrak yakaladı. Yapılan kontrolde şahsın kimlik belgesinin bulunmadığı ve kendi beyanında çelişkiler olduğunun belirlenmesi üzerine gerçek kimlik bilgileri tespit edildi. 
Kimlik bilgileri tespit edilen M.S. isimli şahsın yapılan sorgulamasında; kasten yaralama, firar, uyuşturucu madde ticareti gibi 11 ayrı suçtan 17 yıl 6 ay kesinleşmiş

hapis cezasının bulunduğu tespit edildi. 
Şahsın üzerinde yapılan kontrolde; 1.52 gr Bonzai, 0.53 gr Kokain, 0.23 gr Metamfetamin, 1 adet araba anahtarı şeklinde özel olarak tasarlanmış hassas terazi ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" ve “Aranan Şahıs” suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu''na teslim edildi.

İlgili Haberler