Hakemler için verilen iftara hakemler gitmedi. Süper Lig hakemlerinden büyük boykot

Hakemler için verilen iftara hakemler gitmedi. Süper Lig hakemlerinden büyük boykot
TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği İstanbul Şubesi'nde düzenlenen iftarına, Süper Lig hakemlerinden kimse gitmedi. Öte yandan MHK'nin yeni başkanı Sabri Çelik de yemeğe katılmayanlar arasındaydı...

TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği İstanbul Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güngören Davet ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İftar yemeğine eski FIFA kokartlı hakemler Ahmet Çakar ve Serdar Çakır katılırken, hiçbir Süper Lig hakeminin organizasyonda yer almaması dikkatleri çekti.

TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği''nin organize ettiği iftar yemeğine istifa eden Ferhat Gündoğdu''nun yerine getirilen Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sabri Çelik ve MHK üyeleri de katılmadı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz aylarda MHK''nın önerdiği ve TFF''nin kabul ettiği kararla Süper Lig''de görev alan 13 hakemin görevine son verilmişti. Tahkim Kurulu''na başvuran hakemler haklı bulunmuş ve geri dönmelerinin önü açılmıştı.

Tahkim Kurulu tarafından görevlerine iade edilmeleri yönünde verilen kararı uygulandı. Haftalardır maç yönetmeyen hakemler bu hafta karşılaşmalarda sahne almaya başladı.

Cüneyt Çakır, Antalyaspor''un evinde ağırladığı Kayserispor maçını yönetirken, Sarper Barış Saka, Halil Umut Meler, Mete Kalkavan gibi hakemler de yeni maçlara atandılar.

İlgili Haberler