Süper Lig ve 1.Lig'in heyecanı yine Yeniçağ'da yaşanacak! Maçlar biter bitmez yazacaklar

Süper Lig ve 1.Lig'in heyecanı yine Yeniçağ'da yaşanacak! Maçlar biter bitmez yazacaklar
Spor Toto Süper Lig'de heyecan 24.hafta maçlarıyla sürecek.. Karşılaşmaların maç önü, maç sonu detayları ve analizleri yenicaggazetesi.com.tr'de sizlerle buluşacak...

Bu hafta sonu Süper Lig''de 24.hafta, Spor Toto 1.Lig''de ise 23.hafta maçları oynanacak. Karşılaşmaların detaylarını yenicaggazetesi.com.tr aktaracak...

Cumartesi günü saat 16.00''da Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Lider Trabzonspor, Galatasaray''ı son dakikalarda attığı gollerle yenerek şampiyonluk yarışına emin adımlarla devam etmişti. Bordo Mavili ekip, Kasımpaşa karşısında galibiyet serisine devam etmek isteyecek. Mücadeleyi Cevat Kol sizler için değerlendirecek.

Saatler 16.00''yı gösterdiğinde Spor Toto 1.Lig''de Bursaspor, Altınordu''yu konuk edecek. Küme düşme hattında bulunan Bursaspor, en yakın rakibi Altınordu''yu yenerek üst sıralara tırmanmak isteyecek. Zorlu maçın tüm kritiklerini Gürel Yurttaş yapacak.

19.00''da ise Süper Lig''de Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabakanın değerlendirmelerinde Aytunç Akın sizlerle olacak.

Pazar günü saat 16.00’da Alanyaspor ile Galatasaray karşılaşacak. Formda olan Akdeniz ekibi, ligde sıkıntılı günler geçiren Sarı Kırmızılılar ile kozlarını paylaşacak. Maçı Gürel Yurttaş yazacak..

Saat 19.00''da Ankara Derbisi heyecanı yaşanacak. Spor Toto 1.Lig''de Gençlerbirliği ile Ankaragücü karşılaşacak. Derbiyi Cevat Kol analiz edecek.

Süper Lig''de ise aynı saatte Beşiktaş, Antalyaspor''u konuk edecek. Aytunç Akın, maçın tüm detaylarını sizlere aktaracak…

İlgili Haberler