Survivor adası karıştı! Mert'ten Sude ile ilgili bomba açıklama ''Sude benim için çok değerli''

Survivor adası karıştı! Mert'ten Sude ile ilgili bomba açıklama ''Sude benim için çok değerli''
Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor'da Mert ve Ogeday arasında yaşanan kavga merak konusu olmuştu. Fragmana damga vuran olayın detayları ortaya çıktı. Konseyde açıklama yapan ben "Sude benim için çok değerli" dedi.

Survivor All Star''da ortalık karıştı. Mert, Ogeday, Nisa ve Sude''nin yer aldığı tartışmada neler olduğu merak ediliyor. Oyun öncesi açıklama yapan Mert, Sude''nin ağladığını açıkladı ve detayları anlattı. Ogeday ile tartışan Mert Nisa''ya, "Senin bende bir sürü sırrın var." dedi.

Mert, Ogeday ile tartışmasını şu sözlerle açıkladı: Benim burada değer verdiğim insanlar var. Çok değer verdiğim bir arkadaşım. Dün akşam buraya gelirken ağladığını gördüm. Açıkçası onun o kadar üzüldüğünü görünce çok üzüldüm, ne olduğunu öğrenmeye çalıştım.

Karşı taraftaki arkadaşlarımız Nisa ve Ogeday insanların özel hayatlarına burunları sokmaya başladılar. Kızın hoşuna gitmeyecek dedikodularda bulunmuşlar. Sude ve benim arkadaşlığım ile alakalı dedikoduda bulunmuşlar.

Ogeday, yaptığı açıklamada, "Ben çok tanımıyorum ama bana güven duygusunu vermedi. Herhangi bir şeyde iletişim ilerleyecekse ben oyumu hayırdan yana kullanıyorum" diyerek Sude''ye söylediklerini anlattı. Mert Nisa''ya ''Sen olmayan şeyleri anlatarak" dedikodu yapıyorsun dedi.

İlgili Haberler