Survivor Nisa olmazsa olmazını açıkladı. Barış iki arada bir dere kaldı

Survivor Nisa olmazsa olmazını açıkladı. Barış iki arada bir dere kaldı
YouTube videoları ve rol aldığı diziyle adından sıkça söz ettiren Nisa Bölükbaşı, Bi' Başka'da İrem Erbaş'ın konuğu oldu. Katıldığı yarışma programından sonra büyük bir kitle edinen Nisa Bölükbaşı, oyuncu Barış Murat Yağcı ile çok konuşulan ilişkisini masaya yatırdı. Nisa sevgilisi Barış Murat Yağcı'nın ensesindeki dövmeyi sildirmesini istediğini söyledi.

Sabah''ın haberine göre, katıldığı Survivor 2020''de büyük bir kitle edinen Nisa Bölükbaşı, yarışmadan sonra da gündemden düşmedi. YouTube videoları ve rol aldığı diziyle adından sıkça söz ettiren Nisa Bölükbaşı, Bi'' Başka''da İrem Erbaş''ın konuğu oldu.

Erbaş''ın Barış ile olan aşkınız gelelim şeklindeki soruya Nisa "Yarışma bittikten sonra ben Çek''e döndüm. Barış Alaçatı''ya babasının yanına gitti. Orada her gece beni arıyordu. Arkadaşları gidip eğleniyordu, Barış da şezlongta oturup benimle görüntülü konuşuyordu. 10 gün boyunca iletişimde kaldık. Beni sevdiğini söylüyordu. Sonra ben Türkiye''ye geldim. Barış "Sana sarılınca ne hissedeceğimi anlayacağım" dedi. Ondan önce Barış farklı farklı konuşuyordu. Bir "seni seviyorum" diyordu sonra "bilmiyorum" diyordu. "Başkalarıyla konuşamazsın, 2 sene bekleyelim" de diyordu. Ben de "Artık bir karar ver" dedim" diye konuştu.

"DERİN İLİŞKİ YAŞADIK"

Neden 2 sene şeklindeki soruya da Nisa "Benim büyümemi bekliyordu herhâlde :) Vakit geçirdikçe ben de bir şeyler hissetmeye başladım. Adada da son zamanlarda birlikte vakit geçirdik. Herkes "o sana kız kardeşim dedi, sen ona abi dedin" diyor. Olabilir. Orada aşk meşk düşünmüyorsunuz. Orada en fazla yakın hissettiğiniz kişi kardeşiniz olabilir ya da abiniz olabilir. Çünkü aile anlamına geliyor. Daha fazlasını düşünemiyorsunuz ki. Yemeğinizin peşindesiniz. Beni o kadar çok seviyordu ki şimdiye kadar onun en yakını kimdi? Kardeşi Yağmur. Bende de o yakınlığı hissettiği için kardeşim dedi. Kararımı değiştirdim, önceden kardeşimdi gibi bir konu yok. O an neyin içinde olduğunuzu anlamıyorsunuz. Ama belki de çok zaman önce vardı kafamızda aşk. Ama o an fark edemedik. Sonra gerçek hayata döndüğünüzde hisler de açılıyor" dedi.

Ailen nasıl bakıyor ilişkinize sorusuna da Survivor Nisa "Herkes destekliyor. Başlarda ilişkinin ne kadar gerçek olduğunu ve ne kadar süreceğini kimse bilmiyordu. O yüzden geri planda tutmamızı istedi babam. Ekran önündeki ilişkiler yıpranabiliyor. O yüzden uyardılar bizi. Sakladık ama daha derin yaşadık. Gösterelim diye yaşamadık. Birbirimizi sevdiğimiz için yaşadık ilişkimizi" diye konuştu.

"DÖVMEKAVGASI YAŞANIYOR"

Nisa Bölükbaşı sözlerini şöyle tamamladı: "Barış''ın vücudunun her yerinde dövme var. Yaz aylarında dövmelerinin anlamını sormuştum. O da "Sana güvendiğimde söylerim" demişti. "Allah Allah" dedim. Bir zaman geçti, yine sordum. Anlatmaya başladı. Sıra ensesindeki dövmeye gelince "Boşver" dedi. Ben de "tamam" dedim. Sonra sosyal medyadan öğrendim ki eski sevgilisinin adı yazıyormuş. Sonra konuştuk. "Bütün dövmeler benim eski hayatımın bir parçası, silemem" dedi. Ben de dövmeyi istemediğimi söyledim. "Sileceksin" dedim. O sürekli "Seninle evleneceğim" diyor ya, ben de "Benimle evlenmek istiyorsan bu dövme olmayacak. O dövme varsa ben yokum" dedim. Şimdi bunun kavgasını yapıyoruz yani."