Survivor Sema Aydemir'den çok konuşulacak Nagihan itirafı

Survivor Sema Aydemir'den çok konuşulacak Nagihan itirafı
Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasında yer alan Sema Sydemir, yarışmadan elendikten sonra Survivorpaylaşımlarına devam etti. Aydemir, son olarak Nagihan'ın elenmesi ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Sözleri adeta itiraf niteliğindeydi...

Sema Aydemir, Survivor''da önceki  akşam yapılan elemenin ardından bir paylaşımda bulundu. Nagihan''ın yarışmaya veda etmesinin ardından Instagram hikayesi atan Aydemir, yaptığı göndermeyle damga vurdu.

Sema Aydemir yaptığı paylaşımda, "En çok seninle yarışmayı sevdim. Çünkü sen sensin. İyinle kötünle, düşünmeden, sen olduğun için. Senin emeğin itiraf edeyim bende de yoktu."

"Çünkü ben senin kadar güçlü olmadım. Çabuk kırılıp, anlatamadım. Ama sen Nagihansın. Ve itiraf edeyim, sendeki psikolojiye sahip olmayı hep istedim. Ama şunu biliyorum, sen olmak kolay değil ve şunu söylemem lazım, sen psikolojisiyle, hırsıyla, herkese kafa tutarken ne derler diye düşünmeden hareket ederken yani sen sadece sen olurken, Survivor''un en iyi kadın yarışmacısı oldun. Gitsen de kalsan da."

"Ben Sema AYDEMİR ve kabul ediyorum ki sen benden daha Survivorsun. Yolun açık olsun. Kimileriyle yarışmak hakaret seninle yarışmak gururdu." ifadelerinde bulundu.

İlgili Haberler