Survivor'a delikanlı gerginliği damga vurdu. Acun Ilıcalı yarışmacıları uyardı

Survivor'a delikanlı gerginliği damga vurdu. Acun Ilıcalı yarışmacıları uyardı
Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar market ve dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler. Heyecanlı anlar yaşandığı Survivor'da Dora ve İsmail arasında büyük gerginlik çıktı. Konseye gelen yarışmacılara Acun Ilıcalı uyarı da bulundu.

Survivor 2021 çeyrek finale giderken heyecanlı oyunlara sahne oluyor. Geçtiğimiz hafta Ünlüler ve Gönüllüler takımı karışmış ve Kırmızı Mavi takıma dönüşmüşlerdi. Kıran kırana yapılan yarışlarda seyirciler büyük bir heyecanla oyunları takip ediyor.

MAVİ TAKIM KAZANDI

Survivor 2021''in son bölümünde Mavi takım sonunda kendini buldu. Her hafta iki kez dokunulmazlık oyunu çıkıyor ve en az 2 en çok 4 eleme adayı belirleniyor. Son bölümde dokunulmazlık oyununu 10-8''lik skorla Mavi takım kazandı. Ada Konseyinde Kırmızı takım strateji yaptı.

"DELİKANLI GİBİ SEVİN"

İsmail Balaban''ın oyunu aldıktan sonra yaptığı sevinme hareketine Dora''nın "Delikanlı gibi sevin" demesi gerginlik yarattı. Kırkpınar güreşçisi İsmail Balaban "Ben adam değil miyim" diyerek Dora''nın üzerine yürüdü.

ILICALI''DAN UYARI

Acun Ilıcalı, Ada Konseyinde "Dora zeka olarak çok zekisin. Hem konuşman hem kelime bütünlüğün. bunları takdir ediyorum ama zekayı kullanma şekli diye bir şey vardır. Zekanı üzülerek söylüyorum. İsmail''i nasıl çıldırtabilirim diye kullanıyorsun. Karşı tarafta bir pehlivan var ben neyi söylersem çıldırır ve ben konseyde konuşurum. Ben ne söylersem bu adam çıldırır diye uğraşıyorsun" dedi.

"TEHDİTLER VAR"

Acun Ilıcalı, İsmail Balaban''a yönelik ise "Karşı taraftan gelen eleştirilerde ciddi haklılık payları var. Senin bazı hareketlerinde karşı tarafı tahrik etme var. Sen bu konularda hiçbir şey yapmıyorsun demedim. Kabul etmeyeceğimiz sözler ve tehditler var. Bunları kabul etmiyoruz." dedi.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kırmızı takım eleme adayı olarak Batuhan Karacakayayı çıkardı. Batuhan genellikle SMS birincisi ya da ikincisi oluyor. Kırmızı takım ikinci dokunulmazlığı alıp Mavi takımdan eleme adayı çıkararak karşı takımdan bir kişinin elenmesini istiyor.

İlgili Haberler