Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı. Survivor eleme adayı kim oldu

Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı. Survivor eleme adayı kim oldu
Survivor'ın yayınlanan son bölümünde haftanın eleme adaylarından biri daha belli oldu. Dokunulmazlık oyunu heyecanıyla ekranlara gelen Survivor 2021'de ünlüler ve gönüllüler aralarından birini eleme adayı göstermemek için kıyasıya mücadele etti. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte detaylar…

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Survivor 2021''in 30 Mart tarihli bölümünde dokunulmazlık oyununun sahibi gönüllüler takımı olurken, ünlüler ada oylamasına gitti. Survivor ünlüler takımında en fazla ismi yazılan Öykü haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

SURVİVOR''DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor''da haftanın ikinci dokunulmazlık parkurunda oyunu kaybeden ünlüler takımı gecenin sonunda eleme konseyinde toplandı. Ada konseyinde yapılan oylama ile bu haftanın üçüncü eleme adayı belirlendi.

Konseyde halktan gelen SMS oylamasına çıkan ünlüler takımı ardından adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Acun Ilıcalı oylamayı açıklayarak en çok ismi çıkan yarışmacının Öykü olduğunu duyurdu.

Pazartesi akşamı eleme adayları gönüllüler takımından Hanzade ve Aleyna Çalışkan olmuştu.

Survivor''da 1 Nisan Perşembe akşamı, halktan gelen SMS sonuçlarının açıklanmasının ardından adaya veda eden isim belli olacak.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Birleşme partisi sonrası rekabetin arttığı Survivor 2021''de elenmek istemeyen yarışmacılar zorlu parkurda adeta canını dişine takarak mücadele etti. Bir hafta daha adada kalmak ve hayallerini devam ettirmek isteyen yarışmacılar ilk etapta avantaj oyununda parkura çıktı. Mücadele sonunda İsmail atışları ile avantaj oyununu kazandı. Steven''ın itirazı sonrası ise Acun Ilıcalı, kamera kayıtlarına baktı. Bu sonuçla avantajın kazananı gönüllüler oldu.

Sonraki etapta ise dokunulmazlık heyecanı için yeni bir mücadele yaşandı. Avantajı elinde bulunduran gönüllüler skoru 8-8 yaptı. Aleyna Kalaycıoğlu ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.