Survivor’da elenen yarışmacılar adada mahsur kaldı

Survivor’da elenen yarışmacılar adada mahsur kaldı
Tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgını sonrası hava sahası kapatılan Dominik'te mahsur kalan Survivor 2020 yarışmacıları, sosyal medya paylaşımları ile adadaki karantina günlerini takipçileriyle paylaşıyor.

Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Survivor 2020 yarışmaları ve yarışmacılar arasındaki aşk haberleriyle konuşulmaya devam ediyor. Karantina dolayısıyla evlerinde olan milyonlar ekranlarından yarışmacıları izlerken kamera dışında kalanlar ise Dominik’te karantina günlerini geçiriyor.

640xauto-024.jpg

Kronavirüs nedeniyle önemli tedbirler alan ve hava sahasını uçuşa kapatan yerlerden biri de Dominik oldu. Virüsün hızlı bir şekilde yayılması sonrasında böyle bir önlem alan yetkililer uçuşları sonlandırınca eski yarışmacılar Parviz Abdullayev, Ceyhun Uzun, Burak Yurdugör ve Meryem Kasap Türkiye’ye dönemedi.

640xauto-1.jpg

Hakan Hatipoğlu sunuculuğunu yaptığı Survivor Panorama programında son uçuşlardan birine yetişebildiği için Türkiye’ye döndüğünü söylemiş ve yarışmadan ayrılan Ceyhun, Meryem, Burak ve Parviz isimlerinin ise uçak bulamadıkları için adada kaldıklarını açıklamıştı.

Korona virüs salgının ardından yaşanan krizi keyife çevirmek isteyen yarışmacılar, karantina günlerini Dominik’te geçirmenin tadını çıkartırken yaptıkları renkli sosyal medya paylaşımları ile takipçileriyle paylaştı.

640xauto-2.jpg