Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu
Survivor 2020’nin 113. Bölümünde ilk eleme adayı belli oldu. Bireysel dokunulmazlık kazanan Cemal Can, eleme adayı olarak Evrim’in ismini verdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan, Türkiye'nin en çok izlenen heyecanlı yarışma programı Survivor 2020'nin 113. bölüm konsey toplantısında ilk eleme adayı belli oldu. Survivor 1. bireysel dokunulmazlık oyununu Mavi takımdan Survivor Cemal Can kazandı. Survivor Cemal Can, 113. bölüm ada konseyinde bir isim söylei ve bu isim Survivor 2020 113. bölümde ilk eleme adayı oldu. Survivor Cemal Can, konsey toplantısında kimin adını söyledi?

Ünlüler Gönüllüler konsepti ile başladığı yeni sezonunda 4,5 ayı geride bırakan Survivor 2020’de heyecan gün geçtikte daha da artıyor. 20 Haziran 2020 tarihli Survivor 113. Bölümde son sekize kalan yarışmacılar arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunda diğer yedi rakibini geride bırakan Cemal Can, Survivor 2020 çeyrek finalinde ilk bireysel dokunulmazlığı kazandı ve ada konseyinde bir kişiyi potaya gönderme hakkı kazandı. Cemal Can, ada konseyinde eleme adayı olarak ise Evrim’in ismini verdi. Survivor Cemal Can, uzun bir açıklama ile haftanın ilk eleme adayı olarak Survivor Evrim’in ismini söyledi. Survivor Evrim, isminin çıkması sonrasında ilk olarak Cemal Can’a dair düşüncelerini açıkladı. Şaşırmadım şaşırtmadı diyen Evrim, bundan sonra çıkacak diğer iki adayı beklediğini belirtti.