Survivor’da korku dolu anlar. Efsane güreşçi Reşit Karabacak’ın oğlu bir anda yere yığıldı

Survivor’da korku dolu anlar. Efsane güreşçi Reşit Karabacak’ın oğlu bir anda yere yığıldı
Survivor 2021’de ödülü kazanan takım, heyecan dolu mücadelelerin ardından belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya rekabetin sonunda kazanan takım yiyecek ödülünün sahibi oldu.  Gönüllüler takımında Yunus Emre'nin kampta birden yere yığılması ise korku dolu anlara neden oldu.

Survivor 2021’de ödül oyunu 28 Ocak 2021 Perşembe akşamı kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmada takımlar ödül ve anlat bakalım oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadele ve keyifli anların yaşandığı Survivor’da her iki oyunu da gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler takımında efsane güreşçi Reşit Karabacak’ın oğlu Yunus Emre'nin kampta birden yere yığılması ise korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

yenicag-survivor6-003.jpg

SURVİVOR 2021’DE TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Survivor'da ödül oyunları öncesi yarışmacılar takım kaptanlarını seçti. Yapılan oylama ile bu hafta da ünlüler takımının kaptanı Barış, gönüllüler takımının kaptanı ise Reşat oldu. Diğer iki haftada da kaptanlar Barış ve Reşat olarak seçilmişti. 

yenicag-survivor-003.jpg

AVANTAJI KAZANAN GÖNÜLLÜLER TAKIMI OLDU

Ödül oyunu öncesinde takımlara avantaj sağlayan oyunda ünlüler ve gönüllüler parkurdaki yerlerini aldı. Ödül oyununda seçimi yapacak takımı belirlemek için yapılan avantaj oyununda üçer erkek ve üçer kadın yarışmacı karşı karşıya geldi. Sıkı mücadele sonunda erkeklerde ve kadınlarda avantajı kazanan gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler ödül oyunu öncesi fark yarattı.

yenicag-survivor3-006.jpg

SURVİVOR 2021 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Zorlu parkurda yemek ödülü için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Bu oyunun ödülü köfte ekmek ve kola oldu. Güç ve dengenin gerektiği parkurda skor 8-8 olunca iki takımın en iyi kadın ve erkek yarışmacıları yarışa dahil oldu. Ünlülerde Sergen - Melis, Gönüllülerde Ayşe - Poyraz ikilisinin mücadelesi nefesleri kesti. Son oyunda ise Poyraz ile Sergen karşılaşması ödül oyununun kaderini belirledi. Performansı ile geceye damga vuran Poyraz, Gönüllüler takımına ödülü getirdi. 10-8 skorla gecenin ödülünü gönüllüler kazandı.

yenicag-survivor4-010.jpg

ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ GÖNÜLLLE OLDU

Survivor'da soru ve yanıt vermeye dayalı eğlenceli oyunlardan olan anlat bakalım için takımlar yeniden karşılaştı. Keyifli anların yaşandığı oyunda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Bu oyunun da kazananı 5-4 skorla gönüllüler takımı oldu. Böylece gönüllüler takımı gecenin iki ödül oyununu da kazanarak yemek ödüllerinin sahibi oldu. Gönüllüler karınlarını doyurarak yarışmaya daha çok motive olurken, ünlüler takımı ise kampa eli boş döndü.

yenicag-survivor7-006.jpg

YUNUS EMRE KORKUTTU

Ödül oyunu gecesinin yaşandığı Survivor'da gergin anlar da ekranlara geldi. Ödül oyunu öncesinde gönüllüler takımının kampında kamera görüntüleri yayınlandığı sırada Yunus Emre ateşe üflerken birden yere yığıldı.

yenicag-survivor5-006.jpg

"AYAĞA KALKTIM SONRASINI HATIRLAMIYORUM" 

Yunus Emre'nin yere düştüğünü gören takım arkadaşlarına yanına koştu. Bir süre yerde kalan Yunus Emre arkadaşlarının su getirmesiyle kendine geldi. Yaşadığı anları anlatan Yunus Emre, "Uyandım ateşin söndüğünü gördüm. Üşümüştük ve odun atmak istedim. Üfledim ateşe doğru ve kötü oldum" dedi. Karabacak, sözlerine, "Ayağa kalktım ondan sonrasını ise hatırlamıyorum. Anlamadım bile ne olduğunu. Yorgunluk ve açlıktan ilk defa başıma böyle bir şey geldi" diye devam etti.

YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR? 

Yunus Emre Karabacak, 11.02.1990 tarihinde Erzurum'da doğdu. 31 yaşında olan Karabacak, uzun süredir güreş yapıyor. Öte yandan Yunus Emre Karabacak, Kasım 2020’de hayatını kaybeden ünlü güreşçi Reşit Karabacak’ın oğludur.