Survivor’da ünlüler takımı birbirine girdi. Merve ve Gonca arasında şiddetli tartışma

Survivor’da ünlüler takımı birbirine girdi. Merve ve Gonca arasında şiddetli tartışma
Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Önceki gün oynanan oyunda dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı Doğan’ı eleme adayı olarak çıkarmıştı. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme konseyinde yine bir isim daha çıkardı. Öte yandan ünlüler takımında Gonca ve Merve arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

Milliyet’te yer alan haberde, Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler arasında dün akşam eleme heyecanı vardı. Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyununun ardından konsey toplandı ve yapılan oylamanın ardından haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Son bölüme ünlüler takımında Gonca ve Merve arasında yaşanan şiddetli bir tartışma damga vurdu. Gerçekleştirilen yarışların ardından dokunulmazlığı ünlüler takımı kaybetti.

“SEN DUYMAMAZLIKTAN GELECEKSİN”

Merve ve Öykü adada oyuna çıkma konusunda konuşuyordu. Merve''nin sitemleri sonrası Öykü takım arkadaşını sakinleştirerek ''Sen onu duymamazlıktan geleceksin'' dedi. Daha sonra konuşmaya Gonca dahil oldu. ''Özel bir mevzu mu, gelmem gereken bir şey var mı?'' diye soran Gonca''ya Öykü, ''Yok, bitti'' dedi.

Daha sonra Merve - Öykü ve Gonca konuşmaya başladı. Çağrı ile konuştuğunu ifade eden Gonca yaşadığı durumu aktardı. Çağrı kendinden örnek vererek kaptana yarışmak istediğini göstermesi gerektiğini ifade etti.

GONCA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gonca arkadaşlarından ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, "İlk başta yok dediler, sonra bitti bitti. Merve daha sonra geri döndü ''bize şans verilmiyor gibi'' şeyler söylemişsin, konuşma yapmışsın.'' dedi. Ben de Yiğit ile adadayken konuşma yapmıştım. Ben iyi hissettiğimde yarışabilirim" dedi. Gonca yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

BATUHAN TEPKİ GÖSTERDİ

Batuhan ise olaya tepki göstererek, "Merve biriyle konuşuyor Öykü orada. Kız tek başına kaldı sonra ağlamaya başladı zaten" dedi.

İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Öte yandan Survivor''da ikinci eleme adayı belli oldu. Doğan''dan sonra ikinci eleme adayı Çağrı oldu.

Çağrı yaptığı açıklamada, "Acun ağabey açıkçası şaşırmadım. Bugün hissettim, gözlemledim yani. Arkadaşlarımın hareketlerinden anladım bunu. Her şeyin hayırlısı sonuçta halk karar veriyor. İnşallah kalırım" dedi.