Rachid Ghezzal yeni takımıyla anlaşma sağladı

Rachid Ghezzal yeni takımıyla anlaşma sağladı
Beşiktaş'ın şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan futbolculardan Rachid Ghezzal'ın, Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübüyle anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Suudi Arabistan medyasında yer alan habere göre, Vincent Aboubakar ve Talisca’yı kadrosuna katan Al Nassr, şimdi de rotasını Rachid Ghezzal''a çevirdi.

YILLIK 4 MİLYON EURO

Son olarak Beşiktaş''taki sözleşmesi sona eren Aboubakar ile kontrat yapan Al Nassr kulübünün, Ghezzal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Cezayirli oyuncunun kulübü Leicester City''e 9 milyon Euro bonservis, kendisine ise yıllık 4 milyon Euro ödeneceği belirtildi.

Ghezzal, bu sezon 17 asist ve 8 gollük performansıyla Beşiktaş''a şampiyonluğu getirdi.

''YAKINDA BERABERİZ'' PAYLAŞIMI

Beşiktaş''ın şampiyonluk kadrosunda yer alan ve attığı 15 gol ile önemli rol oynayan Aboubakar''ın Suudi Arabistan''ın Al-Nassr takımına transfer olmuştu. Gerçek ise Talisca''nın aylar önce yaptığı paylaşımda ortaya çıktı.

Guangzhou Evergrande’de oynadığı dönemde aylar önce bir paylaşımda bulunan Talisca ‘Yakında beraberiz’ diyerek Kamerunlu forvete mesaj göndermişti. Bu mesaj ikilinin yeniden Beşiktaş’ta bir araya geleceği şeklinde yorumlansa da birliktelik başka bir takımda meydana geldi.

 

İlgili Haberler