Tabip Albay Dr. Salih Cenap Çevli’nin eşinden yürekleri dağlayan evlilik yıl dönümü paylaşımı

Tabip Albay Dr. Salih Cenap Çevli’nin eşinden yürekleri dağlayan evlilik yıl dönümü paylaşımı
Geçen yıl Mayıs ayında korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Genel Cerrahi Uzmanı Tabip Albay Dr. Salih Cenap Çevli'nin eşinin evlilik yıl dönümünde attığı tweet yürekleri dağladı.

Geçen yıl hayatını kaybetmişti

Hem kalp damarlarında stent olan hem de akciğerlerinde alerjik bir rahatsızlık taşıyan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Salih Cenap Çevli, geçen yıl mayıs ayında korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

UYARICI VİDEOLAR ÇEKTİ

Korona virüs teşhisi konduktan sonra hastanedeki 20 günlük yaşam mücadelesinin neredeyse her anında vatandaşları uyarmak için videolar çekmişti.

ÖLÜMÜYLE HERKESİ YASA BOĞDU

Çevresinde çok sevilen, hastayken dahi Twitter hesabından hastalık ile ilgili bilgiler veren doktor Cenap Çevli’nin ölümü herkesi yasa boğmuştu.

“BURASI SANDIĞINIZ GİBİ DEĞİL”

“Gereksiz yere dışarı çıkmayın, maskesiz dolaşmayın, burası sandığınız gibi değil" diyen Salih Çevli, "Bu virüse kendinizi öldürtmeyin” ifadelerini kullanmıştı. Çevli’den ölümünden yarım saat önce eşi Pınar Çevli ile yaptığı görüntülü görüşmedeki son bakışı görenleri gözyaşlarına boğmuştu.

KORUYUCU EKİPMAN UYARISINDA BULUNMUŞTU

Dr. Salih Cenap Çevli''nin, daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koruyucu ekipman eksikliği konusunda uyarılarda bulunarak, yetkililere "Bizi kim koruyacak?" diye sorduğu ortaya çıkmıştı.

“BİZİ KİM KORUYACAK?”

Çevli, yaptığı paylaşımda "Hala koruyucu giysimiz yok, evde çocuğumuza sarılmaya korkuyoruz. Bizi kim koruyacak?" ifadelerini kullanmıştı.

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Çevli’nin eşi Pınar Çevli dün evlilik yıl dönümü nedeniyle eşinin sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşımda bulundu.

Pınar Çevli görenlerin yüreklerini dağlayan paylaşımında, “Aşk ilk bakışta değil, son bakıştadır aşk. yani ayrılırken sana nasıl bakıyorsa, o kadar sevmiştir seni, adamım yüreğim sana hala deliler gibi aşık evlilik yıldönümümüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Haberler