Talip Öztürk kimdir, nerelidir? Talip Öztürk görevi nedir?

Talip Öztürk kimdir, nerelidir? Talip Öztürk görevi nedir?
Tank Palet Fabrikalarıyla ilgili ‘Talip Öztürk kimdir?’ şeklinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan’a sormasından sonra internet kullanıcıları aramaya başladı. Peki Talip Öztürk kimdir? Görevi nedir? Nerelidir? Detaylar haberimizde…

Talip Öztürk, Metro Turizm'in imtiyaz sahibi Rizeli iş adamı Galip Öztürk'ün kardeşi olup, BMC Yönetim Kurulu Üyesi ve Ortağı olması bakımından dikkatlerden kaçmıyor.

Talip Öztürk, Samsun un Çarşamba ilçesinde, 1 Mart 1972 yılında dünyaya gelmiştir. Talip Öztürk Eğitim hayatını burada bitirdikten sonra İstanbul’a yerleşti. Talip Öztürk, uzun yıllardır İstanbul’da yaşadı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Talip Öztürk'e tedavi gördüğü hastanede ziyaret gerçekleştirmişti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: “BU KİŞİ TALİP ÖZTÜRK. KİM TALİP ÖZTÜRK?”

Bugün partisinin grup toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Tank paleti BMC’ye verdi. Sarayda Türk Savunma Sanayi Zirvesi yapılıyor. Ethem Sancak, ‘Erdoğan bana bu işin altından kalkabilir misin’ dedi. ‘Yaparım ama gücüm yetmeyebilir, diyor. Katar’la bir devlet iki millet haline geldik. Emir sizi kırmaz. Katar devletini bana ortak ederseniz olur’ dedim. Bir kişiyi yanına alacaksın, demiş Erdoğan. Bu kişi Talip Öztürk. Kim Talip Öztürk?” ifadeleriyle Erdoğan’a soru sordu.