Tank Palet Fabrikası için eylem kararı

Tank Palet Fabrikası için eylem kararı
Tank Palet Fabrikası'nın devrini protesto edecek olan CHP, Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve Sakarya İl teşkilatının da katılımıyla oturma eylemi düzenleyecek. Eyleme çevre illerden ve CHP'li vekillerden de katılım olması bekleniyor.

ASFAT'a devredilecek olan Tank Palet Fabrikası için Sakarya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda oturma eylemi düzenlenecek.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un partisinin il teşkilatı ile başlatacağı oturma eylemine çevre ilçelerin yanı sıra CHP'li diğer vekillerin de katılım sağlayacağı belirtiliyor.

Eylemin tarihinin 20 Ağustos Salı günü(yarın) olarak belirlenmesinin ise söz konusu devir teslimin bir gün sonra yani 21 Ağustos'ta yapılacağı iddiaları.

Adayorum'da yer alan habere göre, oturma eyleminin 18:00'dan başlayarak 21'i sabahı saat 06:00'a kadar süremsi planlanıyor.

"FABRİKAMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ"

CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, Tank Palet Fabrikasının özelleşecek olmasına sessiz kalmayacaklarını belirterek, "Tank Palet Fabrikasında yapılmak istenenleri sineye çekmiyoruz. Fabrikamıza sahip çıkıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Sakarya'da tüm İlçe Binalarına Tank Palet fabrikasının özelleştirilmesine karşı çıkan pankartlar astıklarını söyleyen Isır, "Tank Palet ülkemizin ve şehrimizin değeridir. Savunma sanayimizin gözbebeğidir. Biz astığımız pankartlarla Tank Palet satılamaz diyoruz" şeklide konuşmuştu.

İlgili Haberler