Tanzim satışlarında meyve - sebze fiyatları ne kadar?

Tanzim satışlarında meyve - sebze fiyatları ne kadar?
Tanzim satışlarının başlaması ile en çok merak edilen konulardan biri de ürünlerin fiyatları oldu. İlk olarak Ankara ve İstanbul’da başlayan tanzim satışlarının fiyatları belli oldu. İşte detaylar.

İlk etapta Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri tarafından uygulanmaya başlayan tanzim satışlarında, özellikle fiyatında regülasyona ihtiyaç duyulan sebze meyvelere öncelik verildi. Vatandaşlar ise hangi ürünlerin, kaç para olduğunu merak ediyor. İşte merak edilen o fiyatlar…

TANZİM SATIŞLARI ÜRÜN FİYATLARI

Sebze ve meyve fiyatlarındaki yüksekliğin önüne geçmek isteyen hükümet çareyi Ankara ve İstanbul’da tanzim satış noktaları açmakta buldu. Pazar ve marketlere göre daha uygun fiyatlarda satış yapan tanzim satış noktalarında uzun kuyruklar oluştu. Peki, İstanbul ve Ankara’da nerelerde tanzim satış noktaları bulunuyor? Tanzim satış noktalarındaki ürünlerin fiyatları ne kadar?

Belirli merkezlerde satışları gerçekleştirilecek olan ürünlerin fiyatları şöyle; Patates 2 TL, soğan 2 TL, domates 3TL, patlıcan 4,5 TL, biber 6 TL, salatalık 4 TL.

ANKARA’DAKİ SATIŞ NOKTALARI

Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı, Kurtuluş Parkı, Ulus metro çıkışı, Siteler İtfaiye Meydanı, Hasköy Cemre Parkı, Kuyubaşı metro çıkışı, Keçiören Belediyesi önü, Pursaklar Hicret Camii önü, Etimesgut Belediyesi karşısı, Sincan Lale Meydanı, Mamak Şafaktepe Parkı, Mamak Bostancık Caddesi, Batıkent Gimsa karşısı, Gölbaşı Belediyesi

İSTANBUL’DA TANZİM SATIŞ NOKTALARI

Kağıthane Meydanı, Ümraniye Meydanı, Mecidiyeköy Meydanı, Esenler Meydanı, Avcılar Meydanı, Esenyurt Meydanı, Kadıköy Meydanı, Çekmeköy Meydanı, Bakırköy Meydanı, Küçükçekmece Meydanı, Aksaray Meydanı, Zeytinburnu Meydanı, Eminönü Meydanı, Bahçeşehir 1.Kısım, Taksim Meydanı, Başakşehir 2.Etap Metro Çıkışı, Kasımpaşa Kızılay Meydanı, Büyükçekmece, Beylikdüzü Meydanı, Eyüpsultan Meydan, Bayrampaşa Meydanı, Ataşehir Örnek Mahallesi, Bağcılar Meydanı, Beykoz Kavacık Meydan, Güngören Meydanı, Üsküdar Kirazlıtepe, Sultanbeyli Meydanı, Fatih Karagümrük Meydan, Sultangazi Meydanı, Bostancı Lunapark, Gazi Osman Paşa Meydanı, Pendik Sahil Meydan, Sarıyer Meydanı, Halkalı Meydan, Beşiktaş Meydanı, Ümraniye Meydan Avm Otopark, Üsküdar Meydanı, Ataşehir Meydan, Şirinevler Meydanı, İstinye İspark, Kartal Meydanı, Zeytinburnu Avm, Maltepe Meydanı, Alibeyköy Silahtar, Pendik Meydanı, Haliç, Tuzla Meydanı, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi, Sancaktepe Meydanı, Esenler 100.Yıl Mahallesi.