Taraftarın sevgilisi ABD yolcusu! Galatasaray'ın yıldızı bavulunu topladı

Taraftarın sevgilisi ABD yolcusu! Galatasaray'ın yıldızı bavulunu topladı
Galatasaray'a geldiği gün binlerce taraftarın karşıladığı Radamel Falcao, hayal kırıklığından öteye gidemedi. Galatasaray kariyerinde sakatlıklarla boğuşan Falcao'nun, takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Yıldız isim sosyal medya hesabından bu iddiaları doğruyan hamle yaptı. Ünlü yıldızın bavulunu topladığı, arkadaşlarıyla vedalaşıp Türkiye'den ayrılacağı ifade edildi.

Galatasaray'ın sezon başında Monaco'dan kadrosuna kattığı Radamel Falcao, sarı-kırmızılı takıma büyük ümitlerle gelmişti ancak Kolombiyalı futbolcu yaşadığı sakatlıklar neticesinde takıma istenen katkıyı veremedi.

Bu durum teknik direktör Fatih Terim'in de tepkisini çekerken, tecrübeli hoca ligin bitimine 2 hafta kala yıldız ismin sezonu kapattığını duyurmuştu.

SOSYAL MEDYADAN İŞARET ETTİ

Geldiği günden bu yana Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de kritik maçların çoğunu kaçıran golcü isimden taraftarlar da desteğini çekti. Sabah'ın haberine göre, takımdaki geleceği merak konusu olan tecrübeli yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden sürpriz bir hamle yaptı.Bu hafta son lig maçına çıkacak takım arkadaşlarıyla vedalaşacak olan Radamel Falcao, hafta arası Türkiye'den ayrılacağı belirtildi. 

İngilizlerin efsane futbolcusu David Beckham'ın kurduğu ve MLS'te mücadele eden Inter Miami takımını takibe alan Falcao'nun bu hareketi dikkat çekti. Galatasaray formasıyla bu sezon toplamda 22 karşılaşmada görev alan Radamel Falcao, 11 gol atarken 1 de asist yaptı. Kolombiyalı futbolcunun sarı-kırmızılı takımla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

falcaow.jpgaaaaaaaaa-002.jpg