Tarık Çamdal kulüp bulamıyor: Ortada kaldı!

Tarık Çamdal kulüp bulamıyor: Ortada kaldı!
Galatasaray’a 2014 yılında gelen ancak performansı ile büyük hayal kırıklığı yaşatan Tarık Çamdal kulüp bulamıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyu Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor ve Karagümrük’ün reddettiği öğrenildi.

2014 yılında 4 milyon 750 bin Euro karşılığında Eskişehirspor'dan Galatasaray'a transfer olan Tarık Çamdal performansı ile büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. 5 yıllık sözleşme imzalanan 27 yaşındaki futbolcunun Sarı-Kırmızılı takımda geçirdiği her sezon büyük tartışma konusu oldu.

Son olarak Fatih Terim tarafından bu sezon başında kadro dışı bırakılan oyuncu takım bulamadığı için Galatasaray'dan maaş almaya devam ediyor. Bu sezon ki maaşı 1 milyon 600 bin Euro olan Tarık ile ilgili devre arası transfer döneminde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

3 KULÜP TARIK'I İSTEMEDİ...

Fatih Terim'in "kendine takım bul" dediği Tarık, menajerleri tarafından Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor'a teklif edildi. Ancak üç kulüpte Tarık Çamdal'ı istemedi. Tarık kulüp aramaya devam ediyor.

GALATASARAY'A ŞOK CEVAP!

Sarı-Kırmızılı takım uzun süredir gönderemediği oyuncuya bu sezon ki maaşının yarısı olan "800 bin Euro'yu verelim sözleşmeni fesh et" teklifinde bulundu ancak Tarık bu teklifi de kabul etmedi.

KARAGÜMRÜK DE REDDETTİ

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tarık Çamdal'ın takımdan ayrılması beklenirken oyuncunun adı 2. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'le anılıyordu.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'a konuşan Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, ''Tarık sevdiğimiz bir kardeşimiz, bizim maçlarımıza da gelir. Ancak transfer etme gibi bir düşüncemiz yok'' dedi.

İlgili Haberler