Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü elektrik enerjisi satın alacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü elektrik enerjisi satın alacak
Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü 553.070 kwh elektrik enerjisi satın alacak.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, işletmemiz ihtiyacı 12 ay süre ile tek terimli tek zamanlı 7 aboneden toplam 553.070 kwh elektrik enerjisi satın alınacaktır.

Konu ile ilgili Şartname işletmemizde ve TİGEM internet sitesinde bedelsiz olarak görülebilir. İhaleye katılmak isteyenler, ihale dokümanını 200,00₺ karşılığında işletmemizden temin edebilirler.

İhale Açık İhale Usulü (Kapalı Teklif Alma) ile yapılacak olup istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecektir. Bu ihaleye ait her türlü vergi, damga vergisi, karar pulu, resim, harç ve her türlü yasal ödemeler yükleniciye aittir.

Teklif mektuplarının kapalı zarf içerisinde en geç 17.03.2022 günü saat 14.00''e kadar İşletmemiz Genel Evrak Servisine verilecektir. Geciken teklifler dikkate alınmayacaktır.

İhale aynı gün saatte Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü İhale Salonunda Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.

Bu ihale 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, ihale TİGEM AlımS atım ve İhale Yönetmeliği esaslarında yapılmaktadır. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta veya idare menfaatlerini göz önünde tutarak en uygun bedeli tesbit etmekte serbesttir.