Tarım ve Orman Bakanlığı personel alacak

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği sözleşmeli proje teknik elemanı alacak. Son başvuru tarihi 29 Nisan 2022 olarak duyuruldu.

Memurlar.net’de yer alan bilgilere göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkesir Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi kapsamında Proje Yürütme Kurulu kararı gereği Balıkesir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği bünyesin"de 1 (bir) adet sözleşmeli personel (proje teknik elemanı) istihdam edilecektir.  

ARANACAK ŞARTLAR

T.C. vatandaşı olması,

Türkiye''de bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurt dışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi hayvansal üretim/zootekni bölümü, veteriner fakülteleri, meslek yüksekokullarının hayvancılık bölümleri ile veteriner sağlık teknikerliği mezunu, veteriner sağlık/ziraat teknisyeni (hayvancılık alanı) mezunları olması

Askerlikle ilişkisinin bulunmaması veya en az 12 (on iki) ay tescilli olması,

Arazi çalışmalarını yürütmeye engel halinin bulunmaması,

Hırsızlık, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma, görevi kötüye kullanma, rüşvet, irtikap, zimmet, özel belgede sahtecilik, resmi evrakta sahtecilik, parada sahtecilik, kıymetli damgada sahtecilik, mühürde sahtecilik ve hileli iflas suçlarından hüküm giymemiş olması

En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması (projede kullanabileceği bir araca sahip olması tercih sebebidir.)

Projenin yürütüleceği il ya da ilçede ikamet etmesi tercih sebebidir.

Müracaatta istenen Belgeler

Müracaat dilekçesi

Diploma veya çıkış belgesinin tasdikli sureti

Nüfus cüzdan fotokopisi

Askerlikle ilgili durumunu gösterir belge

İkametgah belgesi

Sürücü belgesi

Özgeçmiş, varsa yüksek lisans, doktora mezuniyet belgesinin tasdikli sureti,

Sabıka kaydı belgesi

Sağlık raporu (Arazi çalışmalarını yürütmeye engel halinin bulunmaması ibaresi mutlaka olmalıdır)

MÜRACAAT

Müracaatlar Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne (Paşaalanı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi Karesi / BALIKESİR) yapılacaktır.

Müracaatlar bizzat veya posta aracılığıyla yapılabilir. Son müracaat 29 NİSAN 2022 mesai bitimine kadar yapılacaktır. Postadan kaynaklanan gecikmeler ile 29 NİSAN 2022 tarihinden sonra yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.