Tayyip Erdoğan'ın sözlerini eleştiren AKP'li Fatma Şahin'den geri adım

Tayyip Erdoğan'ın sözlerini eleştiren AKP'li Fatma Şahin'den geri adım
CHP'li belediyelerin yardım kampanyalarını FETÖ ve PKK faaliyetlerine benzeten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini eleştiren AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, geri adım attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyelerin korona virüs tedbirleri kapsamında yaptığı yardım kampanyalarını FETÖ ve PKK'nın faaliyetlerine benzetmişti.

AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, dün katıldığı Birdebunuizle isimli radyo programında kendisine bu sözlerin hatırlatılması üzerine, "Hayır bunu kabul etmemiz mümkün değil. Yanlış olur" diyerek Erdoğan'ın sözlerini doğru bulmadığını belirtmişti.

GERİ ADIM ATTI

Şahin, bu sözlerin ardından yeni bir açıklama yaparak geri adım attı.

Kişisel Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Fatma Şahin, şu ifadeleri kullandı:

Bir radyo ve YouTube kanalında Sayın Cumhurbaşkanımızın adı anılmadan sorulan soruya verdiğim cevap, sanki Cumhurbaşkanımızın görüşlerine karşı ifadeler gibi yansıtıldı. Konuşmamın tamamı dinlendiğinde asla böyle bir niyetin olmadığı açıkça görülecektir.

Cumhurbaşkanımızın, salgınla ilgili tedbirlerin belirli bir planlamayla yürütülmesi gerektiğini belirten ifadeleri bizim çalışmalarımızın da odağını oluşturmaktadır. Bir Ak Partili olarak Cumhurbaşkanımızın belirlediği politikalara aykırı beyanda bulunmamız söz konusu olamaz.

ekran-alintisi-104.png