Tekel Bayileri Platformu Başkanı yeni akım başlattı

Tekel Bayileri Platformu Başkanı yeni akım başlattı
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, alkol fiyatlarına yapılan zamlar için “Ben poşete koyarken yuh dedim” ifadelerini kullandı.

Ağustos ayı içerisinde bira gruplarına yeni zamların gelmesiyle, Efes grubuna dahil en ucuz 50 cl’lik şişe bira 13,75 TL. 45 cl’lik Varım ise 50 kuruş zamlanarak 11,50 TL oldu.

Listeye göre, Tuborg Gold 50 CL Şişe (depozitolu) 14,50 TL olurken, Carslberg 50 CL Şişe 15,25 TL olarak fiyatlandırıldı. 35 CL Frederik Craft serisinin ise satış fiyatı 19 TL olarak belirlendi. İthal ürünlerden Guinness’in (44 CL) fiyatı 25 TL’ye, Weihenstephan (33 CL) fiyatı ise 22 TL’ye yükseltildi.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından alkole ve sigaraya gelen yüksek zamlara bir kez daha tepki çekti.

Aybaş, tepkisini “4 adet bira 1 paket cips 1 paket sigara 116 tl ben poşete koyarken yuh dedim.” ifadeleriyle gösterdi. Ardından yaptığı paylaşımda ise, "Kimler poşete ya da müşteriye hangi ürünü satarken yuh diyor akımı başlasın" diyerek sosyal medyada akım başlattı.

İlgili Haberler