Tekirdağ'da midibüs ile hafriyat kamyonu çarpıştı. Ölü ve çok sayıda yaralı var

Tekirdağ'da midibüs ile hafriyat kamyonu çarpıştı. Ölü ve çok sayıda yaralı var
Tekirdağ'ın Ergene ilçesi yakınlarında, fabrikada çalışan işçilerin taşındığı servis midibüsü ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

Durdu Ş. yönetimindeki hafriyat kamyonu, karşı yönden gelen fabrika işçilerinin taşındığı Bilgi D.'nin kullandığı servis midibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle midibüs devrilirken, serviste bulunan Seyhan Can  olay yerinde hayatını kaybetti, 14  kişi de yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Seyhan Can'ın cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Kamyon sürücüsü Durdu Ş. gözaltına alınırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

tekirdagda-iscilerin-tasindigi-midibus-ile-hafriyat-kamyonu-carpisti-1-olu-14-yarali-7078-dhaphoto1.jpgtekirdagda-iscilerin-tasindigi-midibus-ile-hafriyat-kamyonu-carpisti-1-olu-14-yarali-7078-dhaphoto2.jpgtekirdagda-iscilerin-tasindigi-midibus-ile-hafriyat-kamyonu-carpisti-1-olu-14-yarali-7078-dhaphoto3.jpgtekirdagda-iscilerin-tasindigi-midibus-ile-hafriyat-kamyonu-carpisti-1-olu-14-yarali-7078-dhaphoto6.jpg

DHA

İlgili Haberler