Temel Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a. İncitmek için söylemiyoruz

Temel Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a. İncitmek için söylemiyoruz
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenirken "Sayın Erdoğan’a çağrım. Biz sizi incitmek için değil, yanlışların ortadan kalkması için acı söylüyoruz." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Haftalık basın toplantısında gündemi değerlendiren Karamollaoğlu, "Unutulmamalıdır ki dost acı söyler. Sayın Erdoğan’a çağrım. Biz sizi incitmek için değil, yanlışların ortadan kalkması için acı söylüyoruz. Gerçek dostlar birbirinin hatasının üstünü örten değil, uyarıda bulunup hatırlatma yapanlardır." ifadelerini kullandı.

İttifak tartışmalarına da değinen Karamollaoğlu, "Çok açık bir şekilde söylemek istiyorum. İttifak konusu ancak seçim sathı mahalline girildiği zaman konuşulacak bir konudur. Saadet Partisi şahısları değil, ilkeleri konuşur. İttifak konusunda da zamanı geldiğinde bu ilkeler çerçevesinde karar veririz." şeklinde konuştu.

Temel Karamollaoğlu şöyle konuştu:

"Halktan kopuk olmanın en büyük işaretlerinden biri Sayın Cumhurbaşkanı'nın halkı dinlemiyor, halkın sıkıntılarını bilmiyor olmasıdır. Çöplerden ekmek toplayanları görmezseniz, gerçekleri tabii ki de idrak edemezsiniz. Cumhurbaşkanına bir çağrıda bulunuyorum; baba şefkati ile milletin arasına karışıp, esnafı ziyaret edip dertlerini dinleyin. O zaman esnafımızın sorunlarını görürsünüz."