Temel Karamollaoğlu'ndan Libya çıkışı

Temel Karamollaoğlu'ndan Libya çıkışı
Kahramanmaraş'ta konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Libya'daki ateşkes kararına ilişkin açıklamada bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin, "Çok itinalı davranılsın, taraf olunmasın, orada bir tarafı tutmak için değil barışı sağlamak için gitsin diye dikkat çektik. Hamdolsun bu istikamette ciddi adımlar atıldı." dedi.

Kahramanmaraş'ta konuşan SP lideri, "Asker gönderiyoruz Libya'ya. Çok itinalı davranılsın, taraf olunmasın, orada bir tarafı tutmak için değil barışı sağlamak için gitsin diye dikkat çektik. Hamdolsun bu istikamette ciddi adımlar atıldı" dedi.

Putin'in Türkiye ziyaretine dikkat çeken Karamollaoğlu, "Nasıl denk geldi onu bilmem ama Putin'in yaptığı ziyaretler, arkasından Türkiye'ye gelmesi, doğal gaz boru hattının açılması, sonra Libya'da taraflara ateşkes için çağrıda bulunulması ve muhalif olan Hafter'in bu gece itibariyle buna riayet edeceğini açıklaması bizim için sevindirici bir gelişme" ifadelerini kullandı.