Temel Karamollaoğlu'nun söylediklerinde tek doğru var dedi! Bir daha görüşmeyeceğim diyen Erdoğan neden çok sinirlendi

Temel Karamollaoğlu'nun söylediklerinde tek doğru var dedi! Bir daha görüşmeyeceğim diyen Erdoğan neden çok sinirlendi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu görüşmesinden 1 hafta geçti ama yankıları sürüyor.

SÖYLEDİĞİ TEK DOĞRU ŞEY

Karamollaoğlu''nun bir tek yüzde 50+1''e ilişkin açıklamasının doğru olduğunu onun dışında yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten Erdoğan''ın kurmaylarına "İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu" dediği öğrenildi.

TOPLANTI 4 BUÇUK SAAT SÜRDÜ

YeniŞafak''ın haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan ve yaklaşık 4,5 saat süren AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu''nda (MKYK), geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Erdoğan ile Karamollaoğlu görüşmesi de gündeme geldi.

Karamollaoğlu''nun görüşmeye ilişkin açıklamalarına değinen Erdoğan''ın, "Temel Bey''in yaptığı açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmıyor" dediği belirtildi.

"ÇOK ÜZGÜNÜM, ONU ZİYARET ETMEYECEĞİM"

Karamollaoğlu''nun bir tek yüzde 50+1''e ilişkin açıklamasının doğru olduğunu, onun dışındaki konuşmaların geçmediğini aktaran Erdoğan''ın, "Dediği tek doğru orasıydı. Bunun dışındaki açıklamalarından maalesef çok üzgünüm. Biz bu görüşmede yalnızdık, bir tek Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İlgili Haberler