Teoman'dan koruma açıklaması! Gittiği mekan kurşunlanmıştı

Teoman'dan koruma açıklaması! Gittiği mekan kurşunlanmıştı
Teoman’ın geçen hafta Bebek'te eğlenmek için gittiği gece kulübü kurşunlanmıştı. Ünlü şarkıcı bu konuyla ilgili olarak “Olayın benimle ilgisi yok. Olayı duyar duymaz mekanı terk ettim. Şimdilik koruma tutmak gibi bir düşüncem de yok” dedi. 

Bebek''teki bir gece kulübünün kurşunlandığı sırada içeride olup tehlike atlatan ünlü şarkıcı Teoman, Nişantaşı''nda objektiflere takıldı. Teoman "Olayı duydum ve orayı terk ettim. Koruma tutmaya gerek yok" dedi.

DIŞARIYA ÇOK AZ ÇIKIYORUM

Ünlü şarkıcı, mekanın kurşunlandığı geceyi de  "Dışarıda olmuş olaylar, benimle ilgisi yok aslında. Olayı duydum ve terk ettim orayı. Çok seyrek çıkıyorum zaten dışarıya geceleri. O yüzden pek gerek yok koruma tutmaya" diyerek anlattı. 

BENİM GELİRİM DE DÜŞTÜ

Teoman, pandemi nedeniyle gelirinin düştüğünü belirterek, şöyle konuştu: "Konserler devam ediyor, yoğun çalışıyoruz. Düştü işler tabii gelirler de düştü, ekonomik anlamda herkesin zorlandığı bir dönem" 

TEOMAN''IN DA GİTTİĞİ MEKANDA NE OLMUŞTU? 

Olay, saat 01.20 sıralarında Bebek''teki ünlü bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde otomobille gelen bir şahıs, araçtan indikten sonra silahını çekerek kurşun yağdırdı. Şahıs ardından geldiği araca binerek hızla uzaklaştı.

Saldırı sonucunda mekanın işletmecisi İbrahim Yılmaz (48) bacağından, çiçekçi Mehmet Putum (30) kalçasından ve yoldan geçen Recep Vayıs (36) ise bacağından yaralandı. Yağmur Ağkaya’nın aracının ise ön sağ yolcu camına isabet sonucu kırıldığı belirlendi. Saldırı anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olayın ardından çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak güvenlik kamera görüntüleri incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda şahsın emniyette “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçundan kaydı bulunan Can A. (25) olduğu tespit edildi. Öte yandan şahsın geçtiğimiz ay saldırı düzenlediği kafeden çıkartıldığı ortaya çıktı.

Olay sırasında büyük panik yaşandı, müşteriler panikle kendini dışarı attı. Teoman’ın da bulunduğu kimi müşteriler masaların altına saklandı.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler