Terör örgütünün 'çocuk planı' deşifre oldu!

Terör örgütünün 'çocuk planı' deşifre oldu!
Barış Pınarı Harekâtı ile ağır yara alan bölücü terör örgütünün, halkı sokağa dökmek için yeni eylemler planladığı, örgüt elebaşlarının bir çocuğun öldürülerek ‘polis kurşunuyla öldüğü’ propagandası ile halkı sokaklara dökmeyi amaçladıkları ortaya çıktı.

Barış Pınarı Harekâtı ile dağılma noktasına gelen PKK/YPG/KCK terör örgütünün halkı sokağa dökmek için yeni eylemler planladığı ortaya çıktı.

Güvenlik güçlerine teslim olan bir teröristin ifadesinde, yapılan operasyonlar nedeniyle teröristlerin korku içinde ve moralsiz olduğunu, kimsenin dışarıya çıkmak istemediğini söylediği belirtildi. Teröristin, yaşanan bu durumdan kurtulmak ve örgüte destek sağlamak için terör örgütü elebaşlarının, bir çocuğun öldürülerek ‘polis kurşunuyla öldüğü’ propagandası ile halkı sokaklara dökmeyi hedeflediklerini söylediği öğrenildi.

DEZENFORMASYON VE PROPAGANDA YÜRÜTÜLÜYOR

Güvenlik kaynaklarınca bu durumun, PKK/YPG/KCK terör örgütünün hainlikte sınır tanımadığı, örgütün her zaman masum sivilleri hedef aldığı, sivillerin arkasına saklandıkları, dezenformasyon ve propaganda ile halkı sokağa dökme ve örgüte destek sağlama çabasının son çırpınışları olduğu bildirildi.