Tetiği çektiren Amerikalı çeken PKK’lı. ABD askerleri PKK'lı teröristlere eğitim verdi

Tetiği çektiren Amerikalı çeken PKK’lı. ABD askerleri PKK'lı teröristlere eğitim verdi
ABD’de askerlerinin Irak’ın kuzeyinde 12 askerimizin şehit olmasından 3 gün sonra PKK’lı teröristlere eğitim verdiği ortaya çıktı. Suriye’nin kuzeyinde verilen eğitimde PKK’lı teröristlere silah eğitimi verildi.

ABD, bölücü terör örgütü PKK/YPG ile yaptığı işbirliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Üstelik tüm Türkiye, cuma ve cumartesi günleri Irak’ın kuzeyinden gelen 12 şehidin haberiyle sarsılmışken, ABD ordusu skandal bir paylaşım yaptı.

ABD’nin Ortadoğu operasyonlarını yürüten Merkez Kuvvetler Komutanlığı’na bağlı olan, terör örgütü IŞİD’e karşı kurulan “Birleşik Ortak Görev Gücü Doğal Kararlılık Harekatı”nın resmi hesabından salı günü Suriye’de çekilmiş 4 kare fotoğraf yayınladı.

ekran-goruntusu-2023-12-29-134722.png

NİŞAN ALMAYI ÖĞRETTİLER

Bu karelerde Amerikalı askerler, terör örgütü PKK/YPG’nin üyelerine silah kullanma eğitimi verirken görülüyor. Biri kadın, biri erkek iki ABD’li asker, teröristlere kalaşnikof tüfeklerin nasıl sökülüp takılacağını, temizleneceğini ve nasıl nişan alıp ateş edileceğini gösteriyor. Fotoğrafların hangi kentte çekildiği bilinmiyor.

ekran-goruntusu-2023-12-29-134736.png

ABD ordusu geçen hafta PKK’ya verdiği malzemelerin fotoğrafını yayınladı. Pakette aküler, aydınlatma malzemeleri ve 4K ultra yüksek çözünürlüklü televizyon dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2023-12-29-134753.png