Tetteh Aslan olmak istiyor

Tetteh Aslan olmak istiyor
Aslan’ın genç golcü adayı Benjamin Tetteh Sarı-Kırmızılı formayı giymek için sabırsızlanıyor. 21 yaşındaki golcü, kulübü Sparta Prag’a “Benis Galatasaray’a gönderin” isteğinde bulundu.

Tetteh Aslan olmak istiyor

Sparta Prag’ın 21 yaşındaki golcüsünü bir süredir takip eden Sarı-Kırmızılılar, Çek kulübüne 1 milyon Euro kiralama artı 8 milyon Euro’luk zorunlu satın alma teklifinde bulunmuştu. Prag cephesi ise 12 milyon Euro gibi yüksek bir ücret talep ediyor Fanatik’ten, Metin Karabaş’ın haberine göre, Galatasaray’ın, Ganalı futbolcuyla anlaşmaya vardığı da gelen haberler arasında. Hatta Tetteh’in, “Kulübümle anlaşın, ben hazırım” diyerek Cim Bom’a mesaj gönderdiği öğrenildi. Bununla birlikte genç futbolcunun, transferle ilgili görüşünü soran Prag kulübüne, “Galatasaray’a gitmek istiyorum” dediği ifade ediliyor.

YÖNETİM ACELE EDİYOR

Sarı-Kırmızılılar şimdi süreci takip ediyor ve Sparta Prag kulübüne bir teklif daha sunmaya hazırlanıyor. Çeşitli bonuslarla, önerilen rakam biraz daha yukarıya çekilecek. Yeni teklife cevap verilmesi için de Sparta Prag kulübüne kısa bir süre tanınacak. Galatasaray’ın planı, ligde ikinci devre başlamadan Benjamin Tetteh’i kadroya dahil etmek.