Nihat Özdemir'den Süper Lig Televizyonu resti! Yeterli teklif...

Nihat Özdemir'den Süper Lig Televizyonu resti! Yeterli teklif...
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir yayın ihalesiyle ilgili konuştu. Özdemir, "Kulüplerimize uygun, yeterli teklif gelmezse bir Süper Lig Televizyonu kurma alternatifimiz var" diye konuştu.

Kadın Milli Takımı için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile DHL Express arasında imzalanan sponsorluk anlaşması TFF Başkanı Nihat Özdemir açıklamalarda bulundu.

Özdemir, yayın ihalesiyle ilgili olarak da konuştu. Nihat Özdemir,  "Pazartesi günü yayın ihalesini yaptık. 15 tane teklif geldi. Katılanlara cuma günü saat 17.00''ye kadar süre verdik. Revize edilmiş teklifleri bekliyoruz. İlgi ve alaka var ancak elimizden geldiğince bu yayın fiyatını yükseltmeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki teklif verenler, asıl tekliflerini henüz vermedi. Rekabeti arttırmak için fiyatı yükselteceklerdir. Daha yüksek teklif gelmesini bekliyoruz. Kulüplerimizin maksimum bedel almasını isteyen bir federasyonuz. Beklediğimiz teklif gelmezse Süper Lig Televizyonu gibi bir televizyon kurulur. Kulüpler, dekoder satışı yapar ve gelir paylaşımı yapılır. Bu da düşüncemiz içerisinde var." dedi.

İşte Özdemir''in açıklamaları:

Kulüplerimizin maksimum bedel almasını isteyen bir federasyonuz. Beklediğimiz teklif gelmezse Süper Lig televizyonu gibi bir televizyon kurulur. Kulüpler dekoder satışı yapar ve gelir paylaşımı yapılır. Bu da düşüncemiz içerisinde var.

Eğer tekliflerden umduğumuzu bulamazsak, Süper Lig TV kurulur. Kulüpler dekoder satışı yapar ve gelir paylaşımı yapılır.

"FENERBAHÇE MAÇINA GİTMEK İSTİYORUM"

Fenerbahçe-Slavia Prag maçına gitmek istiyorum. İnşallah Fenerbahçe, Konferans Ligi''nde tur atlayarak yoluna devam eder. Avrupa Ligi''nde de Galatasarayımız var. Umarım o da yoluna devam eder.

"HAKEMLER AY''DAN MI GELDİ?"

Hakemler hakkında ağır ithamlarda bulunan kulübün başkanının takımı 3. sırada. Bu süreçte maçları yöneten hakemler Ay''dan mı geldi? Avrupa''dan mı geldi? Galip gelince hakemler iyi, beraberlik veya mağlubiyette hakem kötü."

İlgili Haberler