Thodex vurgununda yeni gelişme. Meğer yanından hiç ayırmamış

Thodex vurgununda yeni gelişme. Meğer yanından hiç ayırmamış
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’e ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Yaklaşık 1 ay önce korona virüse yakalan Özer’in MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’nın rezidans dairesinde karantinada kaldığı öğrenildi. Özer ayrıca kaçmadan önceki son zamanlarında emekli bir polisi yakın koruma olarak tutmuş ve yanından hiç ayırmamış.

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hürriyet''te yer alan haberde Özer’in 8 ay önce Maslak’taki bir plazada aylığı 15 bin TL’ye bir home ofis kiraladığı, işlerini buradan yürüttüğü öğrenildi.

Yaklaşık 1 ay önce korona virüse yakalanan Faruk Fatih Özer, kendisiyle aynı zamanda koronaya yakalanan başka bir şirketten ortağı MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’nın rezidans dairesinde karantinada kaldığı öğrenildi.

Ayrıca 2 milyar dolarlık vurgun yapan Özer''in, emekli bir polisi yakın koruma tuttuğu ve işlerin kötü gittiği son zamanlarda yanından hiç ayırmadığı belirlendi.

İlgili Haberler