Thomas Müller eski arkadaşı Bastian Schweinsteiger'in üstüne alkol boşalttı! Canlı yayın sürprizi

Thomas Müller eski arkadaşı Bastian Schweinsteiger'in üstüne alkol boşalttı! Canlı yayın sürprizi
Bundesliga'da şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih'te Thomas Müller, eski takım arkadaşı Bastian Schweinsteiger'i canlı yayında alkolle ıslattı. O anlar canlı yayında neşeli görüntülere sahne oldu.

Bundesliga''nın 31. haftasında Der Klassiker''de Bayern Münih, Allianz Arena''da Borussia Dortmund''u ağırladı. En yakın takipçisi Borussia Dortmund''un 9 puan önünde maça başlayan Bayern Münih, rakibini 3-1 mağlup etti.

Bu sonuçla puan farkını 12''ye çıkartan Bavyera ekibi, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Bayern Münih''e şampiyonluğu getiren golleri Serge Gnabry, Robert Lewandowksi ve Jamal Musiala kaydetti. Dortmund''un tek golü ise Emre Can''dan geldi.

MÜLLER SCHWEINSTEIGER''I AVLADI

Başkent ekibinde Alman oyuncu Thomas Müller, eski takım arkadaşı Bastian Schweinsteiger''e canlı yayında sürpriz yaptı. Maçın ardından bir televizyon kanalında yorumculuk yapan Schweinsteiger, Müller''in maç sonu şampiyonluk sevincine maruz kaldı.

Müller, elinde alkol dolu bir kupayı Schweinsteiger''in üstüne boşaltıp kaçtı. O anlar canlı yayında neşeli görüntülere sahne oldu.

MÜLLER TARİHE GEÇTİ

Bayern Münih formasıyla 11. kez Bundesliga şampiyonluğu yaşayan Thomas Müller, lig tarihinin en çok şampiyonluk sevinci yaşayan oyuncusu oldu.

Müller, böylelikle eski takım arkadaşı David Alaba''yı geride bıraktı. Bu sezon Bayern Münih formasıyla 42 maça çıkan Thomas Müller, 12 gol ve 23 gol kaydetti.

İlgili Haberler