THY, İtalya'ya yapılacak tüm seferlerini durdurdu

THY, İtalya'ya yapılacak tüm seferlerini durdurdu
THY, Coronavirüs tehlikesi nedeniyle İtalya'ya yapılacak olan tüm seferlerini durdurduğunu açıkladı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle İtalya'ya yapılacak tarifeli seferler, 1 Mart itibarıyla karşılıklı olarak durduruldu. 

Yolcular, uçuşları ile ilgili detaylı bilgiye "www.turkishairlines.com" sitesi üzerinden, çağrı merkezlerinden ya da yetkili satış ofislerinden ulaşabilecek.

"YENİ TEDBİR UYGULAMAYA KOYDUK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hasabı üzerinden yeni Coronavirüs açıklamasında bulundu. Corona virüsü salgını hakkında açıklamalarda bulunan Koca, Türkiye'de alınan önlemlere değindi. 

Bakan Koca paylaşımında, “Coronavirüs (COVID-19) ile ilgili olarak; Bilim Kurulumuzun önerileriyle, ilgili bakanlıklarımızla koordinasyon halinde yeni bir tedbiri daha uygulamaya koyduk. Bu geceden itibaren Türkiye-İtalya, Türkiye-Güney Kore, Türkiye-Irak arasında gidiş-geliş tüm yolcu uçuşları durdurulmuştur” dedi.

baka.jpg
PEGASUS DA İPTAL ETTİ

Pegasus Havayolları yeni tip corona virüsü vakalarındaki artış nedeniyle İtalya ve Irak seferlerini geçici olarak durdurduğunu açıkladı.

Pegasus’un yazılı açıklaması şöyle: “Koronavirüs nedeniyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan talimat doğrultusunda, 1-16 Mart tarihleri arasında İtalya ve Irak’a yapılacak tüm uçuşlar karşılıklı olarak iptal edilmiştir. Bilet değişiklik veya iade işlemlerini www.flypgs.com, mobil uygulamalar ve 0850 250 67 02 nolu çağrı merkezimizden yapabilirsiniz.”